Kupite sada

Prijedlozi pretraživanja

 • Preporučujemo
 • Popust
cimet 3+1 gratis
Već od 1998. godine, obiteljsko poduzeće s dugom tradicijom, isprepleteno zdravim načinom života i vizijom kako pomoći ljudima sa svim vrstama problema na potpuno prirodan način. Naši proizvodi nose znak SEN, koji kao kratica predstavlja naše vrijednosti: sigurno, ekološko i najbolje.

Cimet 3+1 gratis

Na zalihama
91,60€
68,70€
s PDV
 • 30 dana jamstva - povrata novca
 • 100% sigurna kupnja
 • Besplatna poštarina iznad 50€
 • Nagrađivani korisnički servis

Cimet se već tisućama godina ne koristi samo kao začin, već kao i prirodni lijek. Cimet potiče djelovanje inzulinskih receptora i lučenje inzulina. Rezultat toga je, da tijelo može bolje iskoristiti vlastiti inzulin. Vodite računa o svom zdravlju i poboljšajte svoje zdravlje s cimetom. 


 • Za razliku od kuhinjskog cimeta, Hafesan kapsule ne sadrže (toksični) KUMARIN jer je pročišćen! 
 • Istraživanjem je utvrđeno da u 40 dana konzumacije Hafesan kapsula, šećer pada za 25-30% 
 • Dodan KROM – krom je važan za normalan metabolizam glukoze. Povećava broj inzulinskih receptora, vezivanje receptora i poboljšava aktiviranje inzulina.


Cimet kapsule su pogodne:


 • za regulaciju šećera u krvi,
 • za stimulaciju inzulinskih receptora.


PAKET JE DOVOLJAN ZA 4 MJESECA


SADRŽAJ PAKETA: 3 + 1 GRATIS = 240 KAPSULA.

Farmaceutski stupanj

100% prirodni sastojci

Zajamčeni učinak

Zašto ga kupiti?

Cimet, za regulaciju šećera u krvi


Znanstveno utemeljena saznanja o korisnim učincima cimeta nastala su unazad nekoliko godina. Saznanje dr. Almama Khana je pokazalo da svakodnevno uzimanje cimeta pozitivno utječe na razinu šećera u krvi, kao i na razinu mnogih masti u krvi, poput triglicerida i kolesterola. Cejlonski cimet povećava osjetljivost inzulinskih receptora. Na ovaj način, vaš inzulin ponovno razvija svoja svojstva i radi učinkovito i optimalno. 


Cimet i dijabetes


Kao rezultat mnogih analiza, sve više stručnjaka preporučuje ljudima koji imaju dijabetes tipa II da uz hranu uzimaju dodatke cimeta, čime će značajno poboljšati svoje zdravlje.


Manje poznato je, da određene vrste cimeta sadrže jako puno kumarina. Kumarin nije štetan u malim količinama, ali u velikim dozama može imati negativne učinke. Kada kupujete pripravke od cimeta, obratite pozornost na činjenicu da sadrže visokokvalitetni cimet koji sadrži minimalnu količinu kumarina.


Za proizvodnju Cimet kapsula koristimo samo najkvalitetniji ekstrakt cejlonskog cimeta. Sirovina prolazi kroz proces stroge kontrole kvalitete, gdje potvrdimo da je sadržaj kumarina ispod 0,005% (što je prema stručnjacima zanemarivo).


Kapsule također sadrže i vitamine C i E, cink i krom.


Vitamini C ,E i cink su antioksidanti koji štite tijelo od djelovanja štetnih radikala.

Za dijabetičare je krom izuzetno važan jer doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i prisutan je u metabolizmu makronutrijenata.

Iz razloga što dijabetičari imaju povećanu potrebu za vitaminima C i E, cinkom i kromom, stručnjaci preporučuju dodatni unos tih hranjivih sastojaka. 


Cimet kapsule su pogodne:

 • za regulaciju šećera u krvi,
 • za stimulaciju inzulinskih receptora.
.

Cimet, cink, krom, acerola, vitamin E

Sastojci

Sastojci: ekstrakt acerole, biljna ljuska kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), cink glukonat, ekstrakt cimeta (10:1), D-alfa-tokoferol acetat, krom pikolinat. Zajamčeni sadržaj kumarina ispod 0,005 %.


Preporučena dnevna količina: uzeti jednu kapsulu dva puta dnevno s dovoljno tekućine.


Dvije kapsule sadrže: ekstrakt cimeta (10:1) 100 mg (=1000 mg cimeta u prahu), vitamin E 20 mg (167% RDA*), cink 15 mg (150% RDA*), krom 125 µg (313% RDA*), ekstrakt acerole 480 mg, standardizirani prirodni vitamin C 100 mg (125% RDA*). (*RDA: Preporučena dnevna doza)


Sadržaj: 60 kapsula (28,0 g ℮).


100% prirodno, bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Predviđena isporuka:

30. 01. 2023 - 01. 02. 2023
 • Cijena poštarine:+ 3,90 €
Već od 1998. godine, obiteljsko poduzeće s dugom tradicijom, isprepleteno zdravim načinom života i vizijom kako pomoći ljudima sa svim vrstama problema na potpuno prirodan način. Naši proizvodi nose znak SEN, koji kao kratica predstavlja naše vrijednosti: sigurno, ekološko i najbolje.
68,70€