Čišćenje organizma

Čišćenje organizma se pojavio prije više tisuća godina iako je tek sada postao vrlo moderan. Odgovara dubokoj detoksikaciji tijela. Tijelo postaje zasićeno trenutnim načinom konzumacije koji proizvodi mnoge toksine.
A to ima štetne učinke na energiju, moral, pa čak i izgled. A da biste to popravili, sve što morate učiniti je pokrenuti čišćenje organizma. Zbog toga je detoksikacija posljednjih godina ponovno u modi.
Koža, pluća, jetra, bubrezi i crijeva su emunktorni organi. To znači da je njihova funkcija izbacivanje toksina iz tijela.
Nažalost, modernom prehranom ovi organi postaju zasićeni i više nisu u stanju izbaciti sve toksine iz tijela. To će se prvo očitovati debljanjem, nesanicom, probavnim problemima, kožnim problemima poput ekcema i akni, bez sjaja kože, infekcije uha, rekurentni rinitis i sinusitis, alergije i oslabljen imunološki sustav.
Stoga je potrebno provesti čišćenje organizma, kako bi se stabilizirala ravnoteža i rasteretili ovi organi. To će omogućiti tijelu da evakuira pohranjene toksine.
Ne zaboravite da detoksikacija nije dijeta za mršavljenje čak i ako se pokaže da osoba koja želi smršavjeti mora slijediti detoksikacijski program kako bi eliminirala loše masnoće iz tijela.

Category cover image

Prikazuje se jedan rezultat

Na zalihi

Detoksikacija

Spirulina

18,90 

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517