Mindtrade je obiteljsko poduzeće s dugom tradicijom, isprepleteno zdravim načinom života i vizijom kako pomoći ljudima sa svim vrstama problema na potpuno prirodan način.

Svoje proizvode kombinirali smo pod novom markom SEN, koja kao kratica predstavlja naše vrijednosti: sigurno, ekološko i najbolje. Na tržištu smo više od 20 godina.

 

Ponosni smo i na činjenicu da nam je od 1998. godine japanska tvrtka TANITA povjerila ekskluzivno zastupanje na tržištu za vage i analizatore tjelesne masti i sastava tijela.


 

 

 

Naš početak

Povijest tvrtke počela se pisati kada sam se kao dijete razboljela od vrlo teškog oblika atopijskog dermatitisa. Bolest me nije poštedjela ni u tinejdžerskim godinama, jer osim krvavih, bolnih i svrbežnih mrlja na koži, izazvala je i puno podsmijeha i sramotnih komentara vršnjaka. Moja majka i ja posjetile smo brojne liječnike, dermatologe i homeopate u inozemstvu, koji su propisali razne kreme, tinkture, kapsule, lijekove i drugo. Masti su bile izrazito agresivne i nisam ih mogla dugo koristiti. Ipak, unatoč korištenju, ništa od tog nije riješilo moje probleme. Moj otac, osnivač tvrtke, je u 1980-im godinama, kada nažalost nije bilo komercijalnih prirodnih alternativa, tražio i provjeravao mogućnosti prirodnog liječenja, jer mi je želio pomoći na svaki način. Nakon što je učinkovito ublažio probleme s prirodnim alternativama, otac je odlučio pomoći i drugim osobama sa sličnim problemima. Tako smo postali jedna od prvih tvrtki na našem tržištu koja je vam nudi prirodne proizvode za osobnu njegu i prirodne dodatke prehrani bez umjetnih sastojaka.

Živa Selak, prokurist

Danas nastavljamo tradiciju i slijedimo svjetskim trendovima i istraživanjima prirodne kozmetike, koja ublažava probleme na prirodan način bez nuspojava. U suradnji sa vrhunskim stručnjacima razvili smo širok spektar proizvoda za različite probleme. Naši proizvodi ne sadrže boje, parfeme, parabene i naftne derivate, što znači da ih mogu koristiti ljudi, djeca, pa čak i bebe s najosjetljivijom kožom. Naše proizvode su mnogi i preko granice upoznali. Proizvode svakodnevno i sami koristimo, ali naša najveća motivacija u radu i razvoju je vaše zadovoljstvo.

Samo Selak, direktor

 

 

Sen logo | sigurno ekološko najbolje