Kupite sada

Prijedlozi pretraživanja

 • Preporučujemo
 • Novo
vitamin d3 cink selen
Već od 1998. godine, obiteljsko poduzeće s dugom tradicijom, isprepleteno zdravim načinom života i vizijom kako pomoći ljudima sa svim vrstama problema na potpuno prirodan način. Naši proizvodi nose znak SEN, koji kao kratica predstavlja naše vrijednosti: sigurno, ekološko i najbolje.

Vitamin D3, cink, selen

(1 Ocjena)
Na zalihama
22,90€
s PDV
 • 30 dana jamstva - povrata novca
 • 100% sigurna kupnja
 • Besplatna poštarina iznad 50€
 • Nagrađivani korisnički servis

Vitamin D je neophodan za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, zuba, kostiju i mišića. Ovaj vitamin igra ključnu ulogu u promicanju imunološkog odgovora. Ima i protuupalna i imunoregulirajuća svojstva te je stoga ključan za aktiviranje obrane imunološkog sustava. Njegov nedostatak može ugroziti imunološki odgovor i povećati rizik od infekcije i bolesti.


 • 1 kapsula sadrži 2.000 I.U., 50 µg vitamina D.
 • za bolju funkciju imunološkog sustava
 • pomaže u sprječavanju kroničnih bolesti
 • za normalnu razinu kalcija u krviza zdrave kosti i zubeza normalnu funkciju mišića


Od studenog do travnja većina stanovništva nedovoljno je opskrbljena vitaminom D. Prema preporukama Društva za endokrinologiju, manje od 5% odraslih osoba optimalno je opskrbljeno vitaminom D. Stoga je neophodno nadoknaditi vitamin D, posebno tijekom ovog zimskog razdoblja.

Farmaceutski stupanj

Provjereno podrijetlo

100% prirodni sastojci

Zašto ga kupiti?

Tijelo može dobiti dovoljnu količinu vitamina D izlaganjem kože sunčevim zrakama u kombinaciji s uravnoteženom prehranom. Vitamin D jevažan za normalan rast kostiju, zuba, funkciju mišića i imunološkog sustava. Nedostatak vitamina D u organizmu očituje se osteomalacijom kod odraslih i rahitisom kod djece te bolovima u kostima i mišićima.U posljednje vrijeme sve je više dokaza da vitamin D može imati i druge važne funkcije, kao što je njegova uloga u regulaciji imunološkog sustava i prevenciji kroničnih bolesti. Vitamin D omogućuje bijelim krvnim stanicama da proizvode endogeni antibiotik koji ubija viruse, bakterije i gljivice.


 • Jedna kapsula dnevno. Jedna bočica traje 2 mjeseca. 
 • Za bolje djelovanje preporučuje se dodavanje vitamina D barem od jeseni do proljeća. 
 • Prikladan za djecu i odrasle.


Vitamin D je izuzetno važan vitamin koji igra ključnu ulogu u normalnom funkcioniranju ljudskog organizma. Između ostalog, povećava sposobnost tankog crijeva da učinkovito apsorbira kalcij iz prehrane te je ključan za normalno funkcioniranje imunološkog sustava.


Daljnja istraživanja pokazala su da nedostatak ovog vitamina ima ozbiljne posljedice na imunološki sustav, mogu se razviti ili pogoršati promjene raspoloženja i depresije, te razne degenerativne i kronične bolesti, povišeni šećer u krvi, autoimune bolesti i kardiovaskularni problemi.


Ljeti se potrebe za vitaminom D mogu zadovoljiti izlaganjem suncu. Ovaj vitamin može se biosintetizirati (proizvesti) u ljudskoj koži kada je izložena intenzivnoj sunčevoj svjetlosti u dovoljnom vremenskom razdoblju. Jeseni i zimi nedostatak ili manji intenzitet sunčeve svjetlosti smanjuje biosintezu u koži i stoga zahtijeva adekvatan unos hranom.


Manjak vitamina D također je povezan s iscrpljenom prehranom, pretilošću i starošću. Apsorpcija vitamina D se tijekom godina smanjuje. Od vitalnog je značaja osigurati da vaše tijelo prima dovoljne količine vitamina D tijekom cijele godine.


Sastojci: vitamin D3 (kolekalciferol), maltodekstrin, magnezijev stearat, silicij, biljna ljuska kapsule (hidroksipropilmetil celuloza).


Preporučena dnevna količina: uzmite jednu kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.


Sadržaj jedne kapsule: vitamin D3 (kolekalciferol) 1,000 I.E., 25µg (500% RDA*). (RDA* preporučen dnevni unos).


Sadržaj: 60 kapsula (35,5 g ℮).


100% prirodno, bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Predviđena isporuka:

30. 01. 2023 - 01. 02. 2023
 • Cijena poštarine:+ 3,90 €
Već od 1998. godine, obiteljsko poduzeće s dugom tradicijom, isprepleteno zdravim načinom života i vizijom kako pomoći ljudima sa svim vrstama problema na potpuno prirodan način. Naši proizvodi nose znak SEN, koji kao kratica predstavlja naše vrijednosti: sigurno, ekološko i najbolje.
22,90€