Kupite sada

Prijedlozi pretraživanja

Sigurnost kupovine

Budući da cijenimo Vašu privatnost, Vaše informacije uvijek pažljivo čuvamo. Sve prikupljene informacije moraju biti zaštićene od pristupa trećim osobama. Naručene proizvode plaćate pouzećem, a imate i pravo na besplatan probni period.


Politika zaštite osobnih podataka na prvi pogled

  • Nikada nećemo zloupotrijebiti osobne podatke na bilo koji način.
  • Vaši kontakt i osobni podaci nikada neće biti otkriveni trećim stranama, osim u slučajevima kada je to propisano zakonom.
  • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se dijeliti sa trećim stranama, ako ste pristali na to (u prijavnici).
  • Nećemo Vam slati e-mail na koji se niste niste registrirali, osim u slučaju značajnih transakcija.
  • Uvijek se brzo i lako možete odjaviti s bilo koje od naših e-mail lista.


Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju: Vaše ime, e-mail ili adresa. Sen.hr ne prikuplja osobne podatke, osim ako je to omogućeno, tj. prilikom naručivanja proizvoda ili kada se pretplatite na naš newsletter.


Korištenje i objavljivanje osobnih podataka

Sen.hr će Vaše osobne podatke koristiti isključivo iz tehničkih razloga, a na internetskim stranicama pružit ćemo pristup samo određenim informacijama. Sen.hr neće otkriti Vaše osobne podatke trećoj strani osim u slučajevima kada su propisani zakonom. Zaposlenici online trgovine su dužni poštivati povjerljivost podataka i obvezu u skladu sa sporazumom o povjerljivosti.


Automatsko pohranjivanje informacija (neosobni podaci)

Kad god pristupite web stranici Sen.hr, informacije poput broja posjeta, prosječnog vremena posjeta na stranicama, pregled stranica i sl. automatski se pohranjuju. Ove informacije se koriste za mjerenje atraktivnosti proizvoda na našim web stranicama i pospješuju sadržaj i upotrebljivost. Vaši podaci nisu predmet daljnjih razmatranja i nisu otkrivani trećoj strani.


Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti tj. malene datoteke koje su privremeno pohranjene na tvrdom disku i omogućavaju našoj web stranici da prepozna Vaše računalo sljedeći put kada se vratite tj. posjetite našu stranicu Sen.hr.

Sen.hr koristi kolačiće samo da prikupi podatke koji se odnose na korištenje naše web stranice.


Sigurnost

Sen.hr nastoji osigurati sigurnost osobnih podataka. Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.


Maloljetne osobe

Sen.hr savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da uče svoju djecu sigurnom i odgovornom postupanju sa osobnim podacima na internetu. Maloljetne osobe ne bi smjele davati nikakve osobne podatke na web stranici Sen.hr bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. Sen.hr nikada neće svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnika ili na bilo koji način koristiti ili otkrivati trećoj strani podatke bez njihovog dopuštenja.


Pravo na informaciju

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našim pravilima o privatnosti ili o načinu kako se Vaši osobni podaci obrađuju, slobodno se obratite našim predstavnicima za privatnost.


Kontakt:

Tel.: 00385 98 96 24 517 

e-mail: info@sen.hr

Na osnovu Vaših zahtjeva odmah ćemo Vas obavijesiti - u pisanom obliku, te u skladu s važećim zakonskim propisima - koji su podaci, ako ih ima, prikupljeni tijekom posjeta web stranici Sen.hr.


Promjena politike privatnosti

Svaka promjena u našoj politici o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena u izjavi o privatnosti.