DOSTAVA

Naručena roba na zalihama iz narudžbi primljenih radnim danom do 12 sati bit će poslana istog dana, tako da, robu možete primiti u roku od 24 sata. Sve narudžbe zaprimljene nakon 12 sati pripremljene su i otpremaju se sljedeći radni dan.


Robu šaljemo radnih dana putem GLS-a.
Za proizvode u kojima je rok isporuke duži od očekivanih, kupac će biti obaviješten o promijenjenom vremenu isporuke.


Cijena dostave pri kupnji do 400 kn iznosi 29,00 kn i bit će prikazana na kraju vaše narudžbe i pripisuje se računu koji primite s naručenim proizvodima. Za kupnju iznad 400 kn, troškovi dostave su BESPLATNI.


Plaćanje po pouzeću: Plaćanje po pouzeću plaćate dostavnoj službi (GLS).
Dostava putem GLS-a: u slučaju da u trenutku dostave niste doma, kurir će vas nazvati i pokušati dogovoriti drugi rok isporuke. Ako niste dostupni, ostavit će obavijest u poštanskom sandučiću da preuzmete paket na najbližoj lokaciji. Ako paket ne preuzmete u roku od 5 dana, kurir će vas ponovo pokušati kontaktirati, u protivnom se sljedeći dan paket vraća u skladište trgovine.

Plaćanje po pouzeću: Plaćanje po pouzeću plaćate dostavnoj službi (GLS). Dostava putem GLS-a: u slučaju da u trenutku dostave niste doma, kurir će vas nazvati i pokušati dogovoriti drugi rok isporuke. Ako niste dostupni, ostavit će obavijest u poštanskom sandučiću da preuzmete paket na najbližoj lokaciji. Ako paket ne preuzmete u roku od 5 dana, kurir će vas ponovo pokušati kontaktirati, u protivnom se sljedeći dan paket vraća u skladište trgovine.