Što ako vam kažemo da između redaka naše obiteljske priče postoji posebno mjesto – rezervirano samo za vas?

To je istina. Svaka priča treba svog junaka. Kod nas ste to vi, iako to možda (još) niste svjesni...

„Kada djetetova bol postane roditeljska, granice nemogućeg se otvaraju. Činite sve da se djetetove suze što prije pretvore u veliki osmijeh.“

Zdravo!
Ja sam Samo Selak.

Kad sam bila tinejdžerica, moja sestra je patila od nepodnošljivih problema. Na koži su joj se pojavile bolne rane koje su svrbile i krvarile. Živjela je u paradoksu jer je njezino ime, što na slovenskom znači "život", postalo simbol borbe s vrlo teškim oblikom atopijskog dermatitisa.

Za to vrijeme svakodnevno se borila - ne samo protiv bolesti, već i protiv svojih vršnjaka koji su je više puta povrijedili svojim porugama...

Posjetili smo niz liječnika, dermatologa i homeopata. Prepisane otopine (tinkture, masti, tablete...) donijele su samo privremeno olakšanje, dok su neke dodatno iritirale njezinu kožu.

MOJ OTAC

Ali tamo, usred ovog mračnog iskustva, zasvijetlila je iskra nade

Njegova nepokolebljiva odlučnost da pronađe prirodno rješenje za ove probleme nenamjerno je dovela do rođenja naše tvrtke, SEN. (Slovensko ekološko prirodno). Njegovo istraživanje i testiranje prirodnih alternativa bilo je poput pronalaska igle u plastu sijena.

Ali, našao ju je!

Ne samo za moju sestru, već za sve koji su se suočili s istim izazovima.

Tako smo iz obiteljskog "laboratorija" izrasli u uspješnu tvrtku specijaliziranu za prirodne proizvode, osobnu njegu i dodatke prehrani bez aditiva.

I dok se priča o SEN-u nastavlja pisati, čeka vas posebno poglavlje. Svatko tko se ikada osjećao nemoćno, svatko tko traži prirodno rješenje za svoje probleme ili probleme svojih bližnjih, svatko tko vjeruje u snagu prirode - kod nas može pronaći rješenje.

Jeste li znali?

Više od 75% djece s atopijskim dermatitisom razvije simptome prije pete godine? Gotovo polovica njih počinje pokazivati ​​znakove već u prvih šest mjeseci života. Prirodno rješenje

Kada detektiramo problem u krugu obitelji ili među prijateljima, prvo provjerimo koja prirodna rješenja već imamo na raspolaganju.

Ako se radi o novom problemu, odmah ga počinjemo istraživati.

Koji su prirodni sastojci najučinkovitiji za aktualni problem, o čemu se prije proizvodnje savjetujemo s farmaceutima i stručnjacima iz ovog područja te zajedno razvijamo učinkovitu prirodnu formulu.

 1. osip na koži kod nećaka
  Rješenje →
 2. našeg kolegu bole noge
  Rješenje →
 3. teški umor na kraju radnog dana
  Rješenje →
 4. uši u razredu koji pohađa kći
  Rješenje →

Obećanje da Vama, kao i našoj obitelji želimo samo najbolje!

Upravo zato koristimo samo najčišće, najvrjednije prirodne sastojke. Svako rješenje rezultat je suradnje prirode i znanosti, ispitano i odobreno. Ukoliko ne postigne željeni učinak, nećemo ga plasirati na tržište - jer želimo samo najbolje za svoju obitelj, kao i za vas.

dugogodišnja
tradicija

Slovenska
tvrtka

organski
proizvodi

Vaše priče, naša inspiracija

Zašto vjerujemo u ono što radimo? Zbog tebe!

Osjećamo otkucaje našeg obiteljskog naslijeđa u svakom mišljenju naših vjernih kupaca. Ovo nisu samo riječi - to su potvrde uspjeha, mostovi povjerenja i odrazi života koje je naš prirodni put dotaknuo.

Uvjerite se sami

Zašto su ove priče u srcu onoga što radimo?

Kožni osip

Kad sam vidjela lice svog nećaka doslovno prepuno osipa, nije mi bilo svejedno. Već nakon dva
i nekoliko tjedana nakon korištenja vašeg proizvoda mogao sam vidjeti kako mu se osmijeh vraća. Iskreno hvala za ovo prirodno rješenje!

Matjaž G.

Rešitev →

Bolne noge

Svake sam večeri sjedila na kauču, masirala svoje bolne noge i željela da nađem olakšanje. Kad sam
isprobala tvoj proizvod, prvi put nakon dugo vremena ponovno sam plesala po stanu od veselja.
Neprocjenjivo!

Sara D.

Rešitev →

Uši u učionici moje kćeri

Moje su se suze pomiješale s njezinima dok sam pokušavao očetkati kćerinu kosu punu ušiju. Kad sam
vidjevši kako joj je glava ponovno bistra, osjećala sam se kao najbolja mama na svijetu. Hvala vam!

Maja P.

Rešitev →

Svoju kvalitetu potvrđujemo certifikatima