Vraćanje proizvoda

Kada vraćate artikle prodavatelju, morate priložiti obrazac za odustajanje od ugovora i kopiju računa. Obrazac za odustanak od ugovora u roku od 14 dana dostupan je OVDJE.
Ako se pozivate na činjeničnu pogrešku, uz kopiju računa priložite obrazac. Kliknite OVDJE za obrazac.
Artikle možete vratiti osobno na preuzimanju ili poslati na adresu prodavatelja Mind trade d.o.o., Tržaška cesta 42, 1000 Ljubljana, Slovenia
Preporučamo da koristite dostavnu službu koja vam omogućuje praćenje pošiljke i da artikle pravilno pripremite za transport. Možete koristiti originalno Sen Shop pakiranje ili drugo prikladno sigurno pakiranje.
Troškove dostave uvijek snosi pošiljatelj, osim ako nije drugačije dogovoreno unaprijed. Ne prihvaćamo plaćanje otkupnine.
Ako tražite jamstvo, ispunite zahtjev koji je dostupan OVDJE.
Roba mora biti vraćena neoštećena, nekorištena i u istoj količini. Vraćeni proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnom pakiranju. Ako počnete koristiti proizvode i predomislite se, gubite pravo na raskid ugovora.

U slučaju odustajanja od ugovora, kod kojeg je iskorišten bonus, kod za popust ili promotivni kod, ta sredstva se smatraju popustom i ne vraćaju se korisniku. Na TRR korisnika ili drugo sredstvo plaćanja vraća se samo uplaćeni iznos, ukoliko to korisnik izričito zahtijeva. Prilikom odustajanja od ugovora, poklon bon se smatra sredstvom plaćanja te se iznos također vraća korisniku.