UVJETI POSLOVANJA

Usluge web sen-shop trgovine možete koristiti također bez registracije. U slučaju registracije, kad se prijavite u sustav, dobivate korisničko ime (isto kao i e-mail), i lozinku. Registracijom ili brzom kupnjom posjetitelj stariji od 16 godina postaje korisnik i stječe pravo kupnje. Sen-shop trgovina zadržava pravo izmjene Općih uvjeta bez posebne najave. Promjene su na snazi ​​od trenutka objave i za korisnika su obvezujuće.

Web trgovinom www.sen.hr upravlja Mind trade, d.o.o., Tržaška cesta 42, SI-1000 Ljubljana. Opći uvjeti korištenja web trgovine izrađeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot-UPB2).

Podaci o poduzeću

mail: [email protected]

Mind trade d.o.o., Tržaška cesta 42, SI-1000 Ljubljana, EU. Registracijski broj: 1244949000, ID za PDV: SI 24265187, Porezni obveznik: DA Tvrtka je dana 06.03.1998 registrirana na Okružnom sudu u Ljubljani.

Prodavatelj omogućava sljedeće načine plaćanja:
  • Paypal,
  • kreditna kartica (Visa, Mastercard, American Express),
  • po pouzeću (GLS-a),
Koliki su troškovi dostave? Ako naručiš proizvode u ukupnoj vrijednosti nad 50 € je poštarina besplatna. Ako tvoja košarica iznosi ispod 50 €, troškovi dostave će biti 3,90 €.

Proces online kupnje: Pronađite željeni proizvod i zatim kliknite gumb ‘Dodaj u košaricu’. Proizvode u košarici možete pogledati tako da kliknete na sivu tipku u desnom kutu s ikonom košarice. Kad odaberete korak pogledajte košaricu i pregledajte artikle, kliknite na gumb ‘nastavite do blagajne’, a zatim unesite svoje podatke o dostavi i odaberite plaćanje. Prilikom odabira plaćanja odaberite željeni način plaćanja i kliknite gumb ‘predaj narudžbu’. Potvrdu narudžbe dobit ćete na vaš e-mail. Za pomoć pri kupnji obratite se na e-mail: [email protected].

Cijene Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe i nemaju unaprijed određen rok valjanosti. Cijene vrijede u slučaju plaćanja jednom od gore navedenih metoda plaćanja pod navedenim uvjetima. Kupoprodajni ugovor između prodavatelja i kupca zaključuje se u trenutku kad prodavatelj potvrđuje narudžbu (kupac prima e-mail o statusu Narudžba potvrđena). Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti su fiksni i vrijede kako za prodavatelja tako i za kupca.

Promocijski kodovi Povremeno putem e-maila ili putem drugih kanala komunikacije šaljemo promocijski kod. Promocijski kod donosi razne pogodnosti: od raznih darova do popusta. Svaki kod je uvijek vremenski ograničen i mora se iskoristiti u određenom periodu inače postaje nevažeći. Iskoristiti se može upisivanjem na blagajni u posebno polje “kod kupona”.  Različiti promocijski kodovi se ne mogu kombinirati i zbrajati. Posjetitelj odnosno kupac može prilikom svake kupovine iskoristiti samo jedan promocijski kod.

Reklamacija Svi proizvodi su prije otpreme detaljno pregledani. Pažljivo pakiramo vaše proizvode u originalnu ambalažu i u kutiju za dostavu kako bismo osigurali da će biti neoštećeni tijekom dostave.

Potrošač ima pravo u roku od 15 dana na e-mail adresu tvrtke ( [email protected] ) javiti ako nešto nije uredu s proizvodima kao npr. da niste dobili pravi broj naručenih proizvoda, da smo vam poslali krivu robu ili da su proizvodi fizički oštećeni. Kupac ima pravo na povrat novca ili na proizvod. Po primitku proizvoda, tvrtka će, kupcu vratiti cjelokupan iznos uplate ili mu poslati drugi, neoštećen proizvod. Jedini nastali trošak koji tereti kupca je direktni trošak povrata proizvoda.

Kupac uz povrat proizvoda šalje i račun, osobne podatke te transakcijski račun na koji želi primiti povrat uplate. Povrat novca će se izvršiti u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o reklamaciji proizvoda.

Odustajanje od narudžbe Za ugovore sklopljene na daljinu, potrošač ima pravo u roku od 15 dana na e-mail adresu javiti kako odustaje od ugovora, bez potrebe navođenja razloga takve odluke.

Kupac mora u najkasnijem roku od 15 dana od dana obavijesti o odustajanju od narudžbe vratiti zaprimljene proizvode. Proizvodi se vraćaju na sljedeću adresu: Mind trade d.o.o., Tržaška cesta 42, 1000 Ljubljana, Slovenija. Po primitku proizvoda, tvrtka će, kupcu vratiti iznos uplate. Trošak koji tereti kupca u vezi s otkazom ugovora je direktni trošak povrata proizvoda.

Vraćeni proizvodi trebaju biti neiskorišteni, neoštećeni i u originalnom pakiranju. Ako započnete koristiti proizvode izgubit ćete pravo na odustajanje od ugovora.

Garancija

30 DANA JAMSTVA

Rok počinje teći sljedečeg dana nakon datuma preuzimanja.

Ukoliko narudžba sadrži veći broj istih proizvoda, pa ih nije moguće iskoristiti u prvih 30 dana prema uputama za uporabu, kupac ima pravo na povrat cjelokupne kupoprodajne cijene samo ako vrati ostatak proizvoda / narudžbu na adresu tvrtke prije isteka roka za povrat novca od 30 dana. Ukoliko kupac vrati proizvod na kojem su vidljivi znakovi korištenja, nema pravo na povrat novca, a tvrtka ostatak proizvoda uništava i ne vraća kupcu.

Primjer: ako narudžba sadrži 3 proizvoda Silimarin, a kupac ne vidi željene rezultate, cjelokupna kupoprodajna cijena će biti vraćena samo ako vrati dvije pune boce Silimarina poštom u sjedište tvrtke prije propisanog roka od 30 dana. U prvom mjesecu, prema propisanim uputama  za uporabu, dopušteno je konzumiranje samo 30 kapsula koje se nalaze u jednoj bočici Silimarina.

Ukoliko kupac nakon 30 dana korištenja vrati više od jedne prazne kutije Silimarina, nema pravo na povrat cjelokupne kupoprodajne cijene, već samo dijela kupoprodajne cijene. Ukoliko kupac vrati proizvod s vidljivim znakovima korištenja, tvrtka će ga predati na uništenje.

Povrat novca moguć je samo putem pošte. Jedini trošak koji tereti potrošača u vezi s otkazivanjem narudžbe je izravni trošak povrata robe.

Za proizvode (program TANITA), garancijski rok iznosi 36 ili 60 mjeseci (ovisno o artiklu) od datuma primanja robe i vrijedi samo uz fakturu. U slučaju neispravnosti, proizvode pošaljite na adresu: Mind trade d.o.o., Tržaška cesta 42, 1000 Ljubljana, Slovenija. Analizatori za osobnu upotrebu nisu namijenjeni profesionalnoj upotrebi. Koriste se u teretanama, školama za mršavljenje itd. U slučaju zlouporabe, jamstvo se ne primjenjuje.

Zaštita osobnih podataka Sen-shop trgovina se obavezuje na trajnu zaštitu osobnih podataka korisnika. Sen-shop trgovina će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i drugu potrebnu komunikaciju. Korisnički podaci ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama .

Sigurnost Jamstvo na sigurnu kupovinu i plaćanje putem interneta. Sve gotovinske transakcije izvršene u web trgovini zaštićene su slojem sigurnih utičnica (SSL) i sigurnim protokolom šifriranja podataka. Sve informacije koje nam dajete šifrirane su pomoću SSL tehnologije šifriranja. Ovaj napredni postupak šifriranja podataka onemogućuje presretanje osobnih podataka. Osobni se podaci kriptiraju i prenose s vašeg računala na poslužiteljski bankovni poslužitelj i ne pohranjuju se na poslužitelju davatelja usluga. Da biste vidjeli je li vaš preglednik u sigurnom načinu rada tijekom plaćanja, potražite ikonu zaključavanja u donjem kutu ili na kraju adresne trake preglednika.

Pravna obavijest Sen-shop trgovina i svi navedeni podaci, slike proizvoda, grafički i video elementi na ovim stranicama su zaštićeni autorskim pravima i ne smiju se reproducirati ili koristiti bez prethodnog pismenog dopuštenja. Zaštitni znak, marka i logo SEN su vlasništvo tvrtke Mindtrade d.o.o.