OPC – Sjemenke grožđa

Na zalihi
5.00 (3)

OPC (oligomerni proantocijanidini) je spoj koji se nalazi u sjemenkama grožđa. Ekstrakt sjemenki grožđa koji sadrži visoki udio vrijednih OPC-ova (oligomerni proantocijanidini) koristi se za izradu prirodnih OPC kapsula. Stručnjaci preporučuju korištenje OPC-a posebno u vrijeme povećane fizične aktivnosti. Sada možete iskoristiti pozitivno djelovanje oligomernih proantocijanidina sa samo dvije OPC kapsule sjemenki grožđa dnevno.

Dovoljno za 1 mjesec / 1,03€ na dan

Količina:
30,90 €
30,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Imunološki sustav
Oznaka: Stres
Zdravlje: Kurativa, Prevencija
Alergeni: Nema

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

OPC (oligomerni proantocijanidini) je spoj koji se nalazi u sjemenkama grožđa. Ekstrakt sjemenki grožđa koji sadrži visoki udio vrijednih OPC-ova (oligomerni proantocijanidini) koristi se za izradu prirodnih OPC kapsula.
Stručnjaci preporučuju korištenje OPC-a posebno u vrijeme povećane fizične aktivnosti. Sada možete iskoristiti pozitivno djelovanje oligomernih proantocijanidina sa samo dvije OPC kapsule sjemenki grožđa dnevno.

2x dnevno uzmite jednu kapsulu, nakon obroka s dovoljnom količinom tekućine.

Sastav: ekstrakt sjemenki grožđa (600 mg)

Sadržaj: 60 kapsula (= 23,4 g neto težine)

Preporučena dnevna količina: 2x dnevno uzmite jednu kapsulu, nakon obroka s dovoljnom količinom tekućine.

Dvije kapsule sadrže:

ekstrakt sjemenki grožđa

Ekstrakt sadrži:
polifenoli
proantocijanidini

600,00 mg

120,00 mg
92,00 mg

Čuvati izvan dohvata djece. Čuvajte proizvod na suhom mjestu pri temperaturi ispod 25 ° C. Preporučena dnevna količina ili doza ne smiju se prekoračiti. Prehrambeni dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

Kako koristim proizvod?

Preporučamo 2x dnevno po jednu kapsulu OPC tijekom obroka, s dovoljno količinom tekućine.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

Povjerenje nam ukazuje više od 100.000 kupaca

Najviše smo zadovoljni povratnim informacijama naših kupaca. Odazivi i mišljenja naših kupaca i zaposlenika su nam vrlo važni jer želimo maksimalno usavršiti naše proizvode. Jer Vaše zdravlje nam je važno.

Kapsule protiv stresa

Na zalihi
5.00(3)

Danas se standardizirani ekstrakti sjemenki grožđa mogu koristiti za liječenje niza zdravstvenih problema povezanih s oštećenjem slobodnih radikala, uključujući bolesti srca, dijabetes i rak. Također se pokazalo da ekstrakt sjemenki grožđa štiti od bakterijskih infekcija.

Dovoljno za 1 mjesec / 1,03€ na dan

Količina:
30,90 €
30,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Težimo izvrsnosti

Nastojimo proizvoditi proizvode s najkvalitetnijim sastojcima i uz strogu kontrolu proizvodnje. Ponosni smo na našu suradnju sa slovenskim proizvođačima za pružanje visokokvalitetnih proizvoda. Želimo biti sigurni da mi i naša djeca ne budemo preopterećeni umjetnim sastojcima, a želimo biti sigurni da i vi činite isto.
Naša misija je promicanje zdravog načina života ponudom prirodnih i organskih proizvoda koji su pristupačni.

godina tradicije

farmaceutski stupanj

ekološki proizvodi

Vaše mišljenje nam je važno!

5.00(3)

Na temelju 3 korisniča mišljenja

  1. Denis Š.

    Nedavno sam napunio 30 godina i odlučio sam napraviti veliku promjenu načina života, pa želim podijeliti svoje zadovoljstvo svojom novom rutinom i dodatkom prehrani koji koristim. Moja odluka temeljila se na želji za zdravijim životom pa sam se počeo rekreativno baviti boksom četiri puta tjedno i prešao na uravnoteženiju prehranu. Bio sam svjestan da će moje tijelo biti pod dodatnim stresom zbog pojačane tjelesne aktivnosti, pa sam tražio dodatak prehrani koji bi mi pomogao u ovoj transformaciji. Nakon pažljivog proučavanja odlučio sam se za dodatak prehrani s jakim antioksidativnim svojstvima, koji je prirodan i bez nuspojava. Vrlo sam zadovoljan rezultatima. Ne samo da se osjećam energičnije i vitalnije, već sam primijetio i poboljšanje stanja svoje kože, postala je blistavija i zdravija. Osim toga, zaštićeniji sam od preranog starenja, kardiovaskularnih bolesti i bolesti živčanog sustava, što je bio jedan od mojih glavnih ciljeva. Također bih istaknuo poboljšanje svog imunološkog sustava. Otkad koristim ovaj dodatak prehrani, primijetio sam da sam manje osjetljiv na prehlade i druge uobičajene bolesti, što mi omogućuje neometano treniranje i održavanje moje nove, zdravije rutine. Sve te pozitivne promjene daju mi dodatnu motivaciju da nastavim svoj put prema boljem zdravlju. Svakako preporučujem ovaj dodatak prehrani svima koji žele podržati svoj organizam pojačanom tjelesnom aktivnošću i brinuti se za dugoročno zdravlje.

  2. Lavra Z.

    Tražila sam prirodni dodatak prehrani koji bi mi pomogao u kontroli stresa i poboljšao moje cjelokupno zdravlje. Ovaj antioksidativni dodatak bio je pravi izbor. Hvala SEN!

  3. Ante R.

    Cijeli život sam bio vrlo aktivan, no nakon 60. godine počeo sam primjećivati da se moje tijelo teže oporavlja nakon fizičkog napora. Bio sam umoran i općenito se nisam osjećao dobro, što mi je stvaralo stres, jer mi je vježba ključna za opuštanje nakon stresnog dana. Tražio sam rješenje koje će mi pomoći da vratim ravnotežu. Otkad sam uzimao kapsule s OPC, primijetio sam značajne promjene. Tijelo mi je više u ravnoteži i brže se regeneriram nakon tjelesne aktivnosti. Umor je znatno manji, a osjećaj puno bolji. Kapsule mi omogućuju da nastavim uživati u svojoj aktivnoj rutini bez ograničenja, što mi donosi neizmjerno zadovoljstvo. Toplo ga preporučujem!

Za ovaj proizvod nema pitanja.