Koncentracija

Koncentracija je sposobnost usmjeravanja pažnje prema vlastitoj volji. Koncentracija znači kontrolu pažnje. To je sposobnost fokusiranja uma na jedan predmet, objekt ili misao, au isto vrijeme isključivanje iz uma svih drugih nepovezanih misli, ideja i osjećaja.
Taj posljednji dio je nezgodan dio za većinu nas. Koncentrirati se znači isključiti ili ne obraćati pažnju na svaku drugu nepovezanu misao, ideju, osjećaj ili osjet. Da ne obraćamo pozornost na brojeve, zvučne signale i druge pokazatelje da imamo novu poruku, novo ažuriranje, novi "lajk", novog pratitelja!
Našom dnevnom rutinom dominira uključivanje i isključivanje mobitela i računala. Dobivamo stalan priljev poruka od pola tuceta drugih aplikacija koje su na neki način ključne za naš posao. Stalno tragamo za informacijama koje nam pomažu u rješavanju svakodnevnih problema ili obavljanju posla.
Česte distrakcije utječu na produktivnost. Potrebno je više vremena da se završi zadatak. Ni mi ne slušamo. Ni mi ne shvaćamo stvari, bilo s partnerom ili s kolegama, pa završimo u nesporazumu, pogrešnom tumačenju i sukobu. Utječe na pamćenje. Zaboravljamo stvari ili se ne možemo odmah prisjetiti informacija što utječe na naš osobni život i profesionalni imidž.

Category cover image

Prikazuje se jedan rezultat

Na zalihi

Iscrpljenost

Ginko Plus

19,90 

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517