Prsa

Vaša prsa sadrže mnoge važne strukture za disanje, probavu, cirkulaciju krvi i druge važne tjelesne funkcije. Bol u prsima ste vjerovatno iskusili ako vam je ikada dijagnosticirana prehlada ili bronhitis. Začepljenje prsnog koša rezultat je upaljenih dišnih putova ili bronha u plućima. Prehlada je posljedica istog virusa kao i obična prehlada i obično se manifestira kao curenje iz nosa, infekcija sinusa ili upaljeno grlo prije nego što se smjesti u vaša pluća.
Kada su bronhi u prsa izloženi virusu, oni nateknu i ispune se gustom tekućinom koja se naziva sluz. Ovaj višak tekućine sužava protok zraka, što otežava disanje. Simptomi kongestije: napeti kašalj s prozirnom, zelenom ili tamnožutom sluzi, stezanje u prsima, grlobolja, bolovi u tijelu i zimica, glavobolja, vrućica, kratkoća daha ili zviždanje. Većina ovih simptoma često nestaje za nekoliko dana, ali kašalj može trajati tjednima dok bronhi zacjeljuju. Ako imate kašalj koji traje dulje od 14 dana, trebali biste posjetiti liječnika. Ovaj simptom može biti znak neke druge bolesti koja zahtijeva liječničku pomoć, poput upale pluća.

Category cover image

Prikazuje se jedan rezultat

Na zalihi

Zglobovi i mišići

Zemagel

17,90 

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517