Tijelo

Tijelo je prekriveno ljudskom kožom koja je najveći organ pokrovnog sustava. Propuštanje vode ili vlage kroz kožu može dovesti do suhe i perutave kože te može uzrokovati neravnine na koži koje čine vašu kožu grubom. Hidratantna sredstva mogu biti neophodna za zadržavanje vlage u koži i sprječavanje isušivanja. Najbolje su hidratantne kreme koje sadrže prirodne sastojke poput vitamina i eteričnih ulja poput čajevca, vitamina E itd.
Mnogi ljudi misle da ako imaju masnu kožu ne trebaju nikakve hidratantne kreme i preskaču je, ali to može oštetiti kožu u budućnosti. Naša koža prolazi kroz mnogo stresa, kao što su zagađenje i UV zračenje, te joj je potrebna odgovarajuća njega.
Bez obzira koliko hidratantne kreme koristite, to je samo vanjski tretman. Cijelo tijelo treba i unutarnju njegu. Voda je neophodna za našu kožu, jer čini značajan dio samog tijela. Voda pomaže našem tijelu da ostane hidratizirano, održavajući kožu živahnom i zdravom.

Category cover image

Prikazuje se svih 4 rezultata

Na zalihi
Na zalihi
-50%
9,95 
Na zalihi
-50%
9,95 
Na zalihi

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517