Hemoroidi

Nutranji hemoroidi nastaju unutar rektuma (dio debelog crijeva koji vodi do anusa) i obično nisu vidljivi golim okom. Unutarnji hemoroidi uglavnom ne bole, ali često bezbolno krvare.
U nekim slučajevima unutarnji hemoroidi mogu stršiti kroz anus i mogu se vidjeti, što je poznato kao prolaps. Kada se to dogodi, obično će se sami smanjiti unutar rektuma ili se mogu gurnuti natrag.
Vanjski hemoroidi se razvijaju ispod kože oko vanjskog dijela anusa. To su najneugodniji i mogu biti svrbež ili bol, a mogu se činiti kvrgavi. Kada se krvni ugrušak formira unutar vanjskog hemoroida, to je poznato kao trombozirani hemoroid, što može rezultirati jakom, trajnom boli. Ponekad se ugrušci otope sami od sebe, ali ako se to ne dogodi, vaš liječnik može ukloniti ugrušak, postupak koji je najučinkovitiji ako se izvrši unutar 72 sata nakon što se ugrušak formira.

Category cover image

Prikazuje se svih 3 rezultata

Na zalihi

Njega kože

Dermasen

22,90 
Na zalihi
-17%
24,90 
Na zalihi

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517