Florasen

Na zalihi
5.00 (12)

Proizvod Florasen namijenjen je ženskim problemima – svih dobi. Sadrži probiotike, prebiotike, d-manozu, brusnicu, borovnicu, koprivu, kurkumu i đumbir koji zajedno pomažu u stvaranju mikrobiote i rastu kolonija dobrih bakterija, čime se smanjuju uvjeti za rast loših bakterija i gljivica candida .

Podržava redovitu probavu i smanjuje nadutost. Kapsula je biljnog porijekla s odgođenim otpuštanjem, tako da može sigurno proći kroz želudac (želučana kiselina) i otpustiti se u crijevima (nakon 20-ak minuta).

1x24,90 € / komad
TOP IZBOR
3x21,90 € / komad
5x17,90 € / komad

30 kapsula za 30 dana

Količina:
24,90 €
24,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Crijevo, Mjehur
Zdravlje: Kurativa, Prevencija
Alergeni: Nema

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Zašto trebate Florasen kapsule:

 • pomoć kod uroloških problema
 • podrška kandidi
 • podrška kod crijevnih problema

Žene su podložnije urološkim problemima zbog kraće mokraćne cijevi, korištenja kontracepcije, trudnoće i menopauze.

Florasen sadrži optimalan broj jedinica probiotičke kolonije (14,2 milijarde) za sigurnu konzumaciju dodatka bez nuspojava kao što su nadutost, zatvor ili grčevi u trbuhu. Optimalan broj kolonijskih jedinica je 10-15 milijardi.

Uzmite jednu kapsulu dnevno s dovoljnom količinom tekućine.

Sadrži probiotike (žive organizme) čija se učinkovitost uvelike smanjuje ako se kapsula otvori ili popije s toplom/vrućom tekućinom.

Kapsule su pojedinačno pakirane u blister kako bi probiotici ostali učinkoviti, što je prednost u odnosu na pakiranje u bočici.

Jedna kapsula sadrži: Ekstrakt brusnice 125 mg – od toga proantocijanidini min. 37,5 mg, D-manoza 125 mg, ekstrakt koprive 50 mg, ekstrakt borovnice 50 mg – od toga antocijani min. 0,5 mg, ekstrakt kurkume 30 mg, ekstrakt đumbira 30 mg – od toga ingveroli min. 1,5 mg, GOS-galaktooligosaharidi 25 mg, Lactobacillus acidophilus 2×10^8 CFU, Lactobacillus reuteri 4×10^9 CFU, Lactobacillus rhamnosus 2×10^8 CFU, Lactobacillus plantarum 1×10^10 CFU, FOS-fruktooligosaharidi 18,75 mg , inulin 12,5 mg.

Sastojci: Ekstrakt ploda brusnice (Vaccinium macrocarpon) standardiziran na najmanje 30% proantocijanidina, D-manoza, kapsula (HPMC – hidroksipropilmetilceluloza, kopolimer metakrilata, trietil citrat), ekstrakt lista koprive (Urtica dioica) 4:1, ekstrakt ploda borovnice (Vaccinium) myrtillus) ), standardizirano na najmanje 1% antocijanina, ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa) 4:1, ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale), standardizirano na najmanje 5% gingerola, galaktooligosaharida, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, fruktooligosaharidi, inulin iz rizoma cikorije (Chichorium Intybus), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat).

Neto količina: 19,0 g

Sadržaj: 30 kapsula

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod čuvati na suhom mjestu na temperaturi ispod 25°C.

Znakovi uroloških problema

Urološki problemi kod žena mogu biti vrlo različiti i mogu zahvatiti mjehur, bubrege, uretru i druge dijelove mokraćnog sustava. Evo nekih uobičajenih uroloških problema s kojima se žene mogu suočiti:

 • učestalo mokrenje
 • peckanje, bol u području mjehura
 • bolovi u trbuhu iznad stidne kosti
 • loša dobrobit
 • umor
 • mokrenje malih količina urina
 • neodgodiva potreba za mokrenjem
 • neugodan miris urina

Rješenje: brusnica, D-manoza, kopriva, kurkuma, đumbir, prebiotik fruktooligosaharid, prebiotik inulin.

Što je candida?

Candida je vrsta gljivice koja se normalno nalazi u ljudskom tijelu, posebno u ustima, grlu, crijevima i vaginalnom traktu. Iako je obično bezopasna i postoji kao dio normalne mikrobne flore, određena stanja mogu uzrokovati da izmakne kontroli, što rezultira infekcijama poznatim kao kandidijaza.

Infekcije kandidom mogu varirati od blagih do teških, i dok se mnoge mogu učinkovito liječiti, mogu biti problematičnije za pojedince s oslabljenim imunološkim sustavom.

Rješenje: probiotik Lactobacillius acidophilus, probiotik Lactobacillus reuteri, probiotik Lactobacillus rhamnosus, probiotik galaktooligosaharidi, probiotik Lactobacillus plantarum, prebiotik fruktooligosaharid, prebiotik galaktooligosaharidi (GOS), prebiotik inulin.

Problemi s crijevima

Nadutost, proljev, vjetrovi – znakovi da nešto nije u redu s vašim crijevima.

 • Nadutost može utjecati na ljude svih dobi i spolova. Osjećaj nadutosti, nelagode i plinova uzrokovani su različitim čimbenicima kao što su nepravilna prehrana, alergija na hranu, prebrzo jedenje i nepravilno žvakanje. Napuhnutost uzrokuju i sindrom iritabilnog crijeva, celijakija i intolerancija na laktozu.
 • Proljev je posljedica poremećene crijevne mikroflore zbog prisutnosti određenih bakterija ili virusa u crijevu, uzimanja antibiotika.
 • Vjetrovi se pojavljuju jer želudac i tanko crijevo ne mogu apsorbirati određene ugljikohidrate poput šećera, škroba i vlakana.

Rješenje: Borovnica, probiotik Lactobacillius acidophilus, probiotik Lactobacillus reuteri, probiotik Lactobacillus rhamnosus, probiotik galaktooligosaharidi, probiotik Lactobacillus plantarum, prebiotik fruktooligosaharid, prebiotik galaktooligosaharidi (GOS), prebiotik inulin.

Zašto su žene najosjetljivije na urološke probleme?

 • Žene imaju kraću uretru od muškaraca. Uretra je cijev koja odvodi urin iz mokraćnog mjehura. Zbog kraće udaljenosti bakterije imaju lakši/kraći pristup mjehuru i time uzrokuju infekcije.
 • Neke metode kontracepcije, poput dijafragme i spermicida, utječu na prirodnu floru vagine i potiču rast bakterija koje uzrokuju infekcije mokraćnog sustava.
 • U trudnoći se javljaju promjene u mokraćnom sustavu. Proširenje uretre usporava protok urina i time povećava vjerojatnost infekcija.
 • Tijekom menopauze smanjuje se razina estrogena, što dovodi do promjena u urinarnom traktu, kao što su promjene vaginalne flore i stanjenje mokraćne cijevi. Kao rezultat toga, urinarni trakt postaje osjetljiviji na infekcije.

FLORASEN kapsule - najbolji probiotici i prebiotici na tržištu

Prednost blistera u odnosu na običnu ambalažu: Probiotici su živi mikroorganizmi, u blisterima su učinkovito zaštićeni, što utječe na to da ostanu maksimalno učinkoviti do konzumacije – moraju biti živi! U običnom pakiranju u posudici probiotici se mogu razgraditi, što smanjuje njihovu učinkovitost.

 1. Sadrže visoku vrijednost probiotika (ukupan broj probiotičkih sojeva: 14,4 milijarde).
 2. Sadrže čak 3 različita prebiotika u idealnom omjeru, pokazuju istraživanja.
 3. Sadrže D-manozu koja je znanstveno priznata i dokazano djeluje protiv infekcija mokraćnog sustava.
 4. Kapsule s postupnim otpuštanjem osiguravaju da se aktivne tvari aktiviraju samo u crijevima, što pozitivno utječe na učinkovitost i bioraspoloživost. Probiotici su osjetljivi na želučanu kiselinu – ona ih uništava.
 5. Sadrže izrazito koncentriran ekstrakt brusnice koji djeluje znatno učinkovitije od manje kvalitetnih, jeftinijih i manje koncentriranih ekstrakata.
 6. Sadrži koprivu koja blagotvorno djeluje na mokraćne puteve.
 7. Za bolji učinak dodani su borovnica, đumbir i kurkuma koji djeluju sinergistički i poboljšavaju spektar djelovanja.
Dodaj u košaricu
Sasvim prirodno

Kako da koristim proizvod?

Uzeti 1 kapsulu dnevno, ujutro ili navečer, s dovoljnom količinom tekućine.

Kapsula se ne smije otvarati jer ima odgođeno djelovanje (oslobađa se u crijevima).

Za dugoročne rezultate, kapsule se moraju uzimati bez prekida. Učinak se poboljšava redovitom uporabom.

30 kapsula za 30 dana.

Odrasli

1 /dan

Najčešće vas zanima

Florasen kapsule su biljnog porijekla pa nemaju nuspojava. Ne smijete prestati uzimati lijekove koje vam je propisao liječnik. Ukoliko imate zdravstvenih problema, posavjetujte se sa svojim osobnim liječnikom.

Uzimanje Florasen kapsula nije ograničeno. Kupci najčešće sami odlučuju žele li prestati uzimati dodatak prehrani nakon određenog vremena kako bi vidjeli je li im se zdravstveno stanje poboljšalo i treba li im dodatak prehrani uopće. Proizvod nije lijek, već dodatak koji postupno pomaže u poboljšanju vašeg problema.

Za dugoročne rezultate, kapsule se moraju uzimati bez prekida. Učinak se poboljšava redovitom uporabom.

Florasen kapsule možete kombinirati sa SEN prebiotikom Inulinom jer ćete tako dodatno nahraniti probiotike i postići još veću učinkovitost.