Nos

Nos je dio vašeg dišnog sustava. Omogućuje ulazak zraka u vaše tijelo, zatim filtrira ostatke te zagrijava i vlaži zrak. Daje vam osjećaj mirisa i pomaže u oblikovanju vašeg izgleda. Mnogi uobičajeni simptomi utječu na vaš nos, poput začepljenog nosa i krvarenja iz nosa. Drugi simptomi mogu zahtijevati liječenje kako bi dobro funkcionirao.
Najčešće medicinsko stanje povezano s nosom je začepljenost nosa. To može biti uzrokovano prehladom ili gripom, alergijama ili čimbenicima okoliša, što rezultira upalom nosnih prolaza. Odgovor tijela na začepljenost je grčevito izbacivanje zraka kroz nos kihanjem.
Jedan od najčešćih uzroka curenja nosa je gripa. Drugi simptomi mogu uključivati kihanje, začepljenost i bol u grlu. Javljaju se polako i obično nestaju sami od sebe. Osjećat ćete se bolje ako se odmarate i pijete puno tekućine.

Category cover image

Prikazuje se jedan rezultat

Na zalihi

Lice, usne

Balzam za nos

4,90 

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517