Koenzim Q10, 50 mg

Na zalihi
5.00 (6)

Zbog svoje važne uloge u našim tijelima, koenzim Q10 se još naziva i koenzimom mladolikosti. Kako starimo, tako ga je sve manje i preporučuje se uzimanje dodataka.

Dovoljno za 2 mjeseca / 0,66€ na dan

Količina:
39,90 €
39,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Unutranji organi
Oznaka: Energija
Zdravlje: Prevencija
Alergeni: Nema

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Koenzim Q10 je prirodna tvar prisutna u svakoj živoj stanici. Nalazi se u visokim koncentracijama u svim važnijim organima kao što su jetra, slezena, bubrezi, gušterača i srce. Tijelo dobiva koenzim Q10 djelomično iz prehrane, a dijelom iz vlastite proizvodnje. Međutim, proizvodnja se s godinama smanjuje (između 30. i 40. godine). Stoga je preporučljivo dodatno uzimati koenzim Q10 od 30. godine na više te u vrijeme povećanog fizičkog ili mentalnog napora. Preporučena količina za zdrave ljude je 30 mg dnevno.

 • usporava starenje
 • antioksidant, štiti protiv oslobođenih radikala
 • ojačava mišić srca
 • umanjuje stres i učinak tjelesnog naprezanja
 • za bolju dobrobit i vitalnost

Q10 se preporučuje svima koji žele živjeti život puni energije, starijim ljudima i sportašima.

Koenzim Q10 se najbolje apsorbira ako se uzima prije obroka u obliku kapsule.

Jedna kapsula dnevno.

Sastojci: ekstrakt ploda šipka (Rosa canina), biljna ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), D-alfa-tokoferol acetat, L-karnitin tartrat, askorbinska kiselina. Enzimi: koenzim Q10.

Neto količina: 32,9 g.

Preporučena dnevna količina: uzeti jednu kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.

Jedna kapsula sadrži: koenzim Q10 50 mg, L-karnitin 50 mg, vitamin E 24 mg (200% RDA*), vitamin C 112 mg (140% RDA*). (RDA* preporučen dnevni unos)

Sadržaj: 60 kapsula

Bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Kako koristim proizvod?

Preporučena dnevna količina: uzeti 1 kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.

Koenzim Q10 se najbolje apsorbira ako se uzima prije obroka u obliku kapsule.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

60 kapsula za 60 dana.

Odrasli

1/dan

Povjerenje nam ukazuje više od 100.000 kupaca

Najviše smo zadovoljni povratnim informacijama naših kupaca. Odazivi i mišljenja naših kupaca i zaposlenika su nam vrlo važni jer želimo maksimalno usavršiti naše proizvode. Jer Vaše zdravlje nam je važno.

Kapsule protiv starenja

Na zalihi
5.00(6)

Koenzim koji naše tijelo godinama gubi i sve ga je manje, nadomještamo dodacima prehrani. To usporava starenje i štiti nas od slobodnih radikala.

Dovoljno za 2 mjeseca / 0,66€ na dan

Količina:
39,90 €
39,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Težimo izvrsnosti

Nastojimo proizvoditi proizvode s najkvalitetnijim sastojcima i uz strogu kontrolu proizvodnje. Ponosni smo na našu suradnju sa slovenskim proizvođačima za pružanje visokokvalitetnih proizvoda. Želimo biti sigurni da mi i naša djeca ne budemo preopterećeni umjetnim sastojcima, a želimo biti sigurni da i vi činite isto.
Naša misija je promicanje zdravog načina života ponudom prirodnih i organskih proizvoda koji su pristupačni.

godina tradicije

farmaceutski stupanj

ekološki proizvodi

Vaše mišljenje nam je važno!

5.00(6)

Na temelju 6 mišljenja korisnika

 1. Danko G.

  Nakon nekoliko mjeseci uzimanja Q10 kapsula, moje se stanje znatno poboljšalo. Lakše svladavam fizičke napore. Ovaj dodatak mi je stvarno pomogao. Hvala vam.

 2. Velibor C.

  Prije nekoliko mjeseci sam shvatio da imam smanjenu sposobnost vježbanja, brzo sam postao zadihan, pogotovo tijekom fizičkih aktivnosti. I noću mi je više odgovarao položaj s podignutim trupom, jer sam lakše disao, no noge su mi često oticale. Dok sam tražio rješenja za svoje probleme, otkrio sam da većina dobavljača ograničava suplemente Q10 na 30 mg, što je preporučena dnevna količina za zdrave ljude. Međutim, zbog zdravstvenih problema trebala mi je veća količina za jačanje srčanog mišića. Tako sam pronašao prirodni proizvod koji sadrži čak 50 mg koenzima Q10 po kapsuli. Nakon tri mjeseca redovitog korištenja primijetio sam značajno poboljšanje. Sada lakše podnosim fizički napor i ne ostajem tako brzo bez daha. I moj san se poboljšao. Više mi ne treba povišeni torzo i noge mi više ne otiču tako često. Osjećam se bolje i imam više energije. Toplo preporučujem Q10 50 mg svima koji imaju slične probleme i trebaju učinkovitu prirodnu podršku srcu.

 3. Lucija T.

  Često sam se osjećala umorno i iscrpljeno čak i uz manje napore, što je ozbiljno utjecalo na moju produktivnost i dobrobit. Znajući da uobičajena doza od 30 mg ne bi bila dovoljna za moje potrebe, odlučila sam se za prirodni proizvod s 50 mg koenzima Q10. Nakon nekoliko mjeseci redovitog korištenja primijetila sam veliku promjenu. Razina energije mi se značajno popravila, s lakoćom obavljam dnevne zadatke i osjećam se vitalnije.

Za ovaj proizvod nema pitanja.