Oči

Vaše su oči organi koji vam omogućuju da vidite. Neke hranjive tvari održavaju oko zdravim, a za neke je utvrđeno da smanjuju rizik od očnih bolesti.
Bez obzira na godine, nije kasno da se počnete zdravo hraniti. Stoga se mnogi ljudi usredotočuju na zdravu prehranu tek nakon što im se dijagnosticira ozbiljan zdravstveni problem. Počnite se dobro hraniti sada kako biste imali koristi za svoj vid i zdravlje do kraja života.
Vid je jedno od pet osjetila i doprinosi velikom postotku onoga što opažamo. Ali kako starimo, vid nam slabi. Pogoršanje se obično događa postupno – do te mjere da može ostati nezapaženo dugo vremena.
Zdrava uravnotežena prehrana može smanjiti rizik od razvoja uobičajenih očnih bolesti. Hranjive tvari pogodne za oči koje se nalaze u mnogo voća i povrća mogu pomoći u zaštiti od makularne degeneracije povezane sa starenjem.

Category cover image

Prikazuje se svih 2 rezultata

Na zalihi
Posebna ponuda
Popularan

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517