Omega 3, vitamin E

Na zalihi
5.00 (6)

U današnje vrijeme rijetko možemo unijeti dovoljno Omega-3 masnih kiselina redovnom prehranom. Toliko su vitalni za normalno funkcioniranje našeg sustava, da stručnjaci preporučuju svakodnevno nadopunjavanje.

Dovoljno za 1 mjesec / 0,56€ na dan

Količina:
16,90 €
16,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Kolesterol, Mozak, Oči, Srce
Zdravlje: Kurativa, Prevencija
Alergeni: Nema

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Omega-3 masne kiseline uglavnom se mogu pronaći u morskim plodovima, a najviše ih ima u uljima plave ribe kao što su skuša, tuna, losos i sardine. Ove kiseline su esencijalne za ljudski organizam – tijelo ih ne može samo proizvesti pa ih moramo unositi hranom ili dodacima.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) potvrdila je da dnevni unos Omege-3 (najmanje 250 mg EPK i najmanje 250 mg DHK) ima pozitivan učinak na rad srca. Nedostatak iste povezan je uglavnom s visokim kolesterolom, kardiovaskularnim bolestima, gubitkom pamćenja i pogoršanjem vida.

Vitamin E prirodni je antioksidant koji štiti stanice od opasnih oslobođenih radikala i štiti omega-3 masne kiseline od oksidacije. Oslobođeni radikali nastaju različitim metaboličkim procesima u tijelu, a izloženi smo im i zagađenjem okoliša (npr. zračenje, zagađivači). Nedovoljan unos također može dovesti do progresije ateroskleroze, Parkinsonove i Alzheimerove bolesti, raka i pogoršanja imunološkog sustava.

 • za normalni krvni tlak i razinu kolesterola
 • za pamćenje, bolju cirkulaciju krvi i funkciju mozga (*DHK)
 • za održavanje normalnog vida (*DHK)
 • za zdrav rad srca (*EPK i DHK)
 • vitamin E štiti stanice protiv opasnih oslobođenih radikala

Uzmite 2 kapsule dnevno s dovoljno tekućine.

Sastojci: lososovo ulje, želatina, glicerin, D-alfa-tokoferol.

Neto količina: 41,0 g.

Preporučena dnevna količina: uzmite dvije kapsule dnevno s dovoljno tekućine.

Dvije kapsule sadrže: lososovo ulje 1,000 mg, od kojih 180 mg EPK, 120 mg DHK. Vitamin E 20 mg (167% RDA*). (*RDA: RDA: preporučeni prehrambeni unos)

Sadržaj: 60 kapsula

Bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Konzumirate li dovoljno Omega 3 masnih kiselina u normalnoj prehrani?

Istraživanja su pokazala da je prije 10.000 godina u ljudskoj prehrani omjer esencijalnih masnih kiselina Omega 6 i Omega 3 bio isti – 1:1 (Omega-3 : Omega-6). Zbog promjena u prehrani, tijekom posljednjih 150 godina, omjer se povećao na 20:1 (Omega-6 : Omega-3). Višak Omega-6 masnih kiselina uzrokuje upalne procese i mnoge bolesti, uključujući kardiovaskularne, autoimune bolesti pa čak i karcinome.

EPK i DHK su vitalne Omega-3 masne kiseline. EPK smanjuje proizvodnju prostaglandina u tijelu i ima važnu ulogu u prevenciji nastanka krvnih ugrušaka, utječe na širenje krvnih žila i smanjuje vjerojatnost kroničnih upalnih procesa u tijelu. DHK je najvažnija masna kiselina koja se nalazi u mozgu i mrežnici. Glavna je komponenta svih staničnih membrana, koje su zauzvrat odgovorne za zdravlje stanice.

Nedostatak vitamina E

Nedostatak je rijedak, čak i kod ljudi koji imaju loše prehrambene navike. Razlog je taj što tijelo ima relativno velike zalihe vitamina E u svojim tkivima. Vitamin E ima zaštitnu funkciju i nalazi se u hrani zajedno s mastima. Međutim, nedostaci se mogu pojaviti kod osoba s poremećajima apsorpcije masti, bolesnika s cističnom fibrozom i osoba s određenim genetskim abnormalnostima. Nedostatak vitamina E doveo bi do oksidacije i ozbiljnog oštećenja tjelesnih membrana od oslobođenih radikala kisika. Nedovoljan unos također može dovesti do progresije ateroskleroze, Parkinsonove i Alzheimerove bolesti, raka, katara i pogoršanja imunološkog sustava.

Kako koristim proizvod?

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Omega 3 tijekom obroka.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

60 kapsula za 30 dana.

Odrasli

2/dan

Najčešće vas zanima

Kapsule Omega 3 je dodatak prehrani koji pruža bogat izvor omega-3 masnih kiselina koje su neophodne za različite aspekte zdravlja. Omega-3 podržavaju zdravlje srca, rad mozga i mogu čak imati protuupalne učinke. Budući da naše tijelo ne proizvodi omega-3 masne kiseline, važno ih je unositi putem prehrane ili dodataka prehrani poput kapsula Omega 3.

SEN kapsule Omega 3 primarno dobiva svoje omega-3 masne kiseline iz morskih izvora, posebice iz ulja lososa. Ovo ulje lososa pažljivo se dobavlja od renomiranih dobavljača kako bi se osigurala visoka kvaliteta i čistoća.

Preporučuje se uzimanje kapsule Omega 3 prema uputama na pakiranju ili prema uputama vašeg zdravstvenog radnika. Općenito, uz obrok ćete uzeti preporučenu dozu kako biste poboljšali apsorpciju. Imajte na umu da je dodatke omega-3 najbolje uzimati dosljedno tijekom vremena kako biste iskusili njihove pune potencijalne dobrobiti.

Da, omega-3 masne kiseline koje se nalaze u kapsule Omega 3 mogu doprinijeti zdravlju zglobova smanjenjem upale i podržavanjem ukupne funkcije zglobova. Redovita konzumacija omega-3 može pomoći u ublažavanju ukočenosti i nelagode u zglobovima. Međutim, za specifične probleme sa zglobovima preporučuje se konzultirati se s liječnikom.

Povjerenje nam ukazuje više od 100.000 kupaca

Najviše smo zadovoljni povratnim informacijama naših kupaca. Odazivi i mišljenja naših kupaca i zaposlenika su nam vrlo važni jer želimo maksimalno usavršiti naše proizvode. Jer Vaše zdravlje nam je važno.

Kapsule za vaskularni sistem

Na zalihi
5.00(6)

Omega 3 kapsule za normalan krvni tlak i kolesterol. Također doprinosi boljem pamćenju, cirkulaciji krvi i radu mozga. Za održavanje normalnog vida i zdravog rada srca.

Dovoljno za 1 mjesec / 0,56€ na dan

Količina:
16,90 €
16,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Super ide zajedno

Izvrsna ponuda u paketu

Omega 3, 4+1 gratis

Uz narudžbu 4 bočice Omega 3, poklanjamo vam 1 komad.Čuvajte svoje srce, mozak i vid.

67,60 

Dovoljno za 5 mjeseci / 0,45€ na dan

Količina:
84,50 €
67,60 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Težimo izvrsnosti

Nastojimo proizvoditi proizvode s najkvalitetnijim sastojcima i uz strogu kontrolu proizvodnje. Ponosni smo na našu suradnju sa slovenskim proizvođačima za pružanje visokokvalitetnih proizvoda. Želimo biti sigurni da mi i naša djeca ne budemo preopterećeni umjetnim sastojcima, a želimo biti sigurni da i vi činite isto.
Naša misija je promicanje zdravog načina života ponudom prirodnih i organskih proizvoda koji su pristupačni.

godina tradicije

farmaceutski stupanj

ekološki proizvodi

Vaše mišljenje nam je važno!

5.00(6)

Na temelju 6 mišljenja korisnika

 1. Dragan C.

  Nakon tri mjeseca korištenja Omega 3 kapsula, apsolutno sam oduševljena rezultatima. Moje zadovoljstvo premašuje očekivanja. U početku sam ih počeo uzimati zbog visokog kolesterola, ali sam ubrzo primijetio da dodatno pozitivno utječu na spavanje, ako jih konzumiram navečer.

 2. Maja R.

  Nakon rođenja djeteta odlučila sam početi više brinuti o svom zdravlju, jer sam željela biti najbolja moguća mama za njega. Omega 3 kapsule pomogle su mi u tom cilju. Sada imam kolesterol pod kontrolom.

 3. Adrian Š.

  Već neko vrijeme tražim prirodni dodatak koji bi mi pomogao u snižavanju visokog kolesterola bez nuspojava. Omega 3 kapsule ispunile su sva moja očekivanja. Nakon redovite upotrebe, razina kolesterola se smanjila. Zahvalan sam na njima i toplo ih preporučujem svima koji se susreću sa sličnim problemima.

Za ovaj proizvod nema pitanja.