Omega 3, vitamin E

Na zalihi
5.00(3)

U današnje vrijeme rijetko možemo unijeti dovoljno Omega-3 masnih kiselina redovnom prehranom. Toliko su vitalni za normalno funkcioniranje našeg sustava, da stručnjaci preporučuju svakodnevno nadopunjavanje.

1x16,90 € / komad
Top izbor
2x14,90 € / komad
3x12,90 € / komad

Dovoljno za 1 mjesec / 0,56€ na dan

Količina:
16,90 €
16,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000 korisnika

30 dana jamstva

Besplatna dostava iznad 50€

25 godina tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Kolesterol, Mozak, Oči, Srce
Zdravlje: Kurativa, Prevencija
Alergeni: Nema

Preko 150.000 korisnika

30 dana jamstva

Besplatna dostava iznad 50€

25 godina tradicije

Omega-3 masne kiseline uglavnom se mogu pronaći u morskim plodovima, a najviše ih ima u uljima plave ribe kao što su skuša, tuna, losos i sardine. Ove kiseline su esencijalne za ljudski organizam – tijelo ih ne može samo proizvesti pa ih moramo unositi hranom ili dodacima.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) potvrdila je da dnevni unos Omege-3 (najmanje 250 mg EPK i najmanje 250 mg DHK) ima pozitivan učinak na rad srca. Nedostatak iste povezan je uglavnom s visokim kolesterolom, kardiovaskularnim bolestima, gubitkom pamćenja i pogoršanjem vida.

Vitamin E prirodni je antioksidant koji štiti stanice od opasnih oslobođenih radikala i štiti omega-3 masne kiseline od oksidacije. Oslobođeni radikali nastaju različitim metaboličkim procesima u tijelu, a izloženi smo im i zagađenjem okoliša (npr. zračenje, zagađivači). Nedovoljan unos također može dovesti do progresije ateroskleroze, Parkinsonove i Alzheimerove bolesti, raka i pogoršanja imunološkog sustava.

 • za normalni krvni tlak i razinu kolesterola
 • za pamćenje, bolju cirkulaciju krvi i funkciju mozga (*DHK)
 • za održavanje normalnog vida (*DHK)
 • za zdrav rad srca (*EPK i DHK)
 • vitamin E štiti stanice protiv opasnih oslobođenih radikala

Uzmite 2 kapsule dnevno s dovoljno tekućine.

Sastojci: lososovo ulje, želatina, glicerin, D-alfa-tokoferol.

Neto količina: 41,0 g.

Preporučena dnevna količina: uzmite dvije kapsule dnevno s dovoljno tekućine.

Dvije kapsule sadrže: lososovo ulje 1,000 mg, od kojih 180 mg EPK, 120 mg DHK. Vitamin E 20 mg (167% RDA*). (*RDA: RDA: preporučeni prehrambeni unos)

Sadržaj: 60 kapsula

Bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Konzumirate li dovoljno Omega 3 masnih kiselina u normalnoj prehrani?

Istraživanja su pokazala da je prije 10.000 godina u ljudskoj prehrani omjer esencijalnih masnih kiselina Omega 6 i Omega 3 bio isti – 1:1 (Omega-3 : Omega-6). Zbog promjena u prehrani, tijekom posljednjih 150 godina, omjer se povećao na 20:1 (Omega-6 : Omega-3). Višak Omega-6 masnih kiselina uzrokuje upalne procese i mnoge bolesti, uključujući kardiovaskularne, autoimune bolesti pa čak i karcinome.

EPK i DHK su vitalne Omega-3 masne kiseline. EPK smanjuje proizvodnju prostaglandina u tijelu i ima važnu ulogu u prevenciji nastanka krvnih ugrušaka, utječe na širenje krvnih žila i smanjuje vjerojatnost kroničnih upalnih procesa u tijelu. DHK je najvažnija masna kiselina koja se nalazi u mozgu i mrežnici. Glavna je komponenta svih staničnih membrana, koje su zauzvrat odgovorne za zdravlje stanice.

Nedostatak vitamina E

Nedostatak je rijedak, čak i kod ljudi koji imaju loše prehrambene navike. Razlog je taj što tijelo ima relativno velike zalihe vitamina E u svojim tkivima. Vitamin E ima zaštitnu funkciju i nalazi se u hrani zajedno s mastima. Međutim, nedostaci se mogu pojaviti kod osoba s poremećajima apsorpcije masti, bolesnika s cističnom fibrozom i osoba s određenim genetskim abnormalnostima. Nedostatak vitamina E doveo bi do oksidacije i ozbiljnog oštećenja tjelesnih membrana od oslobođenih radikala kisika. Nedovoljan unos također može dovesti do progresije ateroskleroze, Parkinsonove i Alzheimerove bolesti, raka, katara i pogoršanja imunološkog sustava.

Kako koristim proizvod?

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Omega 3 tijekom obroka.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

60 kapsula za 30 dana.

Odrasli

2/dan

Najčešće vas zanima

Kapsule Omega 3 je dodatak prehrani koji pruža bogat izvor omega-3 masnih kiselina koje su neophodne za različite aspekte zdravlja. Omega-3 podržavaju zdravlje srca, rad mozga i mogu čak imati protuupalne učinke. Budući da naše tijelo ne proizvodi omega-3 masne kiseline, važno ih je unositi putem prehrane ili dodataka prehrani poput kapsula Omega 3.

SEN kapsule Omega 3 primarno dobiva svoje omega-3 masne kiseline iz morskih izvora, posebice iz ulja lososa. Ovo ulje lososa pažljivo se dobavlja od renomiranih dobavljača kako bi se osigurala visoka kvaliteta i čistoća.

Preporučuje se uzimanje kapsule Omega 3 prema uputama na pakiranju ili prema uputama vašeg zdravstvenog radnika. Općenito, uz obrok ćete uzeti preporučenu dozu kako biste poboljšali apsorpciju. Imajte na umu da je dodatke omega-3 najbolje uzimati dosljedno tijekom vremena kako biste iskusili njihove pune potencijalne dobrobiti.

Da, omega-3 masne kiseline koje se nalaze u kapsule Omega 3 mogu doprinijeti zdravlju zglobova smanjenjem upale i podržavanjem ukupne funkcije zglobova. Redovita konzumacija omega-3 može pomoći u ublažavanju ukočenosti i nelagode u zglobovima. Međutim, za specifične probleme sa zglobovima preporučuje se konzultirati se s liječnikom.

Povjerenje nam ukazuje više od 100.000 kupaca

Najviše smo zadovoljni povratnim informacijama naših kupaca. Odazivi i mišljenja naših kupaca i zaposlenika su nam vrlo važni jer želimo maksimalno usavršiti naše proizvode. Jer Vaše zdravlje nam je važno.

Kapsule za vaskularni sistem

Na zalihi
5.00(3)

Omega 3 kapsule za normalan krvni tlak i kolesterol. Također doprinosi boljem pamćenju, cirkulaciji krvi i radu mozga. Za održavanje normalnog vida i zdravog rada srca.

1x16,90 € / komad
Top izbor
2x14,90 € / komad
3x12,90 € / komad

Dovoljno za 1 mjesec / 0,56€ na dan

Količina:
16,90 €
16,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Super ide zajedno

Izvrsna ponuda u paketu

Omega 3, 4+1 gratis

Uz narudžbu 4 bočice Omega 3, poklanjamo vam 1 komad.Čuvajte svoje srce, mozak i vid.

67,60 

Dovoljno za 5 mjeseci / 0,45€ na dan

Količina:
84,50 €
67,60 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

icon-img

Sasvim prirodno

icon-img

besplatno savjetovanje

icon-img

praćenje paketa

icon-img

Vrhunska kvaliteta

icon-img

sigurna kupnja

icon-img

Brza dostava

Težimo izvrsnosti

Nastojimo proizvoditi proizvode s najkvalitetnijim sastojcima i uz strogu kontrolu proizvodnje. Ponosni smo na našu suradnju sa slovenskim proizvođačima za pružanje visokokvalitetnih proizvoda. Želimo biti sigurni da mi i naša djeca ne budemo preopterećeni umjetnim sastojcima, a želimo biti sigurni da i vi činite isto.
Naša misija je promicanje zdravog načina života ponudom prirodnih i organskih proizvoda koji su pristupačni.

godina tradicije

slovenska tvrtka

ekološki proizvodi

Vaše mišljenje nam je važno!

5.00(3)

Na temelju 3 korisniča mišljenja

 1. Mario P.

  Uzimam Kapsule Omega 3 već nekoliko mjeseci i primijetio sam značajno poboljšanje u udobnosti zglobova. Postalo je dio moje dnevne rutine i definitivno mogu osjetiti razliku kada zaboravim uzeti. Topla preporuka svima koji imaju problema sa zglobovima.

 2. Vladimir S.

  Čuo sam mnogo o dobrobitima omega-3 za zdravlje srca, pa sam odlučio isprobati Kapsule Omega 3. Ne samo da se osjećam bolje znajući da brinem o svom srcu, nego Također sam primijetio poboljšanje u svojoj ukupnoj energetskoj razini. Ove kapsule sada su sastavni dio moje ponude dodataka.

 3. Milica N.

  Tražila sam kvalitetan omega-3 dodatak koji ne ostavlja riblji okus i konačno sam ga pronašla s SEN kapsule Omega 3. Kapsule se lako gutaju i cijenim to što su potječe iz renomiranog ulja lososa. Moj suprug i ja ih uzimamo svakodnevno.

Za ovaj proizvod nema pitanja.