Usne

Ispucale usne mogu se češće pojaviti kada je vrijeme suho. Hidratacija i korištenje ovlaživača mogu pomoći. Također možete dobiti ispucalo kožu zbog drugih uzroka, kao što su dehidracija i nedostatak vitamina.
Ispucale usne je izraz koji se obično koristi za opisivanje suhih usana. Problemi mogu biti uzrokovani nekoliko čimbenika, koji uključuju: vremenske prilike, pretjerano lizanje usana, određene lijekove.
Ispucale usne su uobičajeno stanje koje se javlja kod većine ljudi. Ali neki ljudi mogu razviti teži oblik koji se naziva heilitis. Heilitis može biti uzrokovan infekcijom, koju karakterizira ispucala koža u kutovima usana.
Obično ih možete liječiti jednostavnim liječenjem i preventivnim mjerama.
Mogu se liječiti kod kuće. Prvi korak je pobrinuti se da imaju dovoljno vlage. To se može postići: nanošenjem balzama za usne tijekom dana, pijenjem više vode, korištenjem ovlaživača zraka kod kuće, izbjegavanjem hladnih vremenskih uvjeta ili umatanjem usta šalom Izlaganje suncu također može uzrokovati ispucalu kožu, osobito kako starite. Prije izlaska nanesite balzam. Balzam pomaže u hidrataciji usana, a krema za sunčanje minimizira daljnji učinak isušivanja.

Category cover image

Prikazuje se jedan rezultat

Na zalihi

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517