Vene

Vene su krvne žile koje nose krv iz tijela natrag u srce. Na zdravlje vaših vena mogu utjecati brojna druga stanja, poput pretilosti, bolesti srca ili dijabetesa. Čak i genetika igra ulogu u tome jeste li podložni problemima s venama.
Imamo oko 60 000 milja krvožilnih arterija, vena i sićušnih kapilara, koje nose krv i hranjive tvari kroz tijelo. Vene djeluju kao sustav povratne autoceste koji krv vraća u srce.
Najčešće vidimo probleme u nogama, gdje se ventili u krvnim žilama možda neće pravilno zatvoriti, dopuštajući skupljanje krvi. S vremenom to može dovesti do proširenih vena. Te proširene, krivudave vene koje ponekad izboče iz nogu. Pacijenti se žale na težinu ili osjećaj bolova, bolova i umora u nogama.
Iako obično nisu ozbiljan problem, neke od ovih vena mogu razviti ugruške ili se upaliti, što je poznato kao flebitis. Kad god je dio noge crven, topao na dodir, tvrd i bolan, liječnik bi ga trebao pregledati zbog mogućeg krvnog ugruška.

Category cover image

Prikazuje se svih 2 rezultata

Na zalihi
-17%
24,90 
Na zalihi

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517