Unutranji organi

Svi unutranji organi u tijelu odgovorni su za određene funkcije. Ali hrana, stres i svakodnevni život mogu ugroziti njihovu sposobnost da učinkovito obavljaju svoj posao. Organi ljudi koji žive s artritisom osjetljivi su na neoptimalno funkcioniranje. Ne samo zbog same bolesti, već i zbog njezina liječenja.
Možete pomoći u održavanju svakog organskog sustava i spriječiti druge kronične bolesti povećanjem unosa određene hrane.
Šećerna, prerađena hrana s visokim udjelom masti može izazvati upalnu reakciju, dok ona koja je bogata protuupalnim spojevima, poput voća, povrća i masnoća koje su zdrave za srce, može pomoći u smirivanju simptoma.
Koenzim Q10 je spoj koji je topiv u mastima i sličan je vitaminima, a čini se da ima mnoge zdravstvene prednosti. Uključen je u proizvodnju stanične energije i služi kao antioksidans. Ova svojstva čine ga korisnim u očuvanju stanica te prevenciji i liječenju nekih kroničnih bolesti.

Category cover image

Prikazuje se svih 2 rezultata

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Besplatna poštarina iznad 50 €
Uvijek na raspolaganju
Stručno savjetovanje
Kupujte i putem telefona

Kupujte prirodno

Odaberite našu online trgovinu za kvalitetne prirodne proizvode! Naša ponuda uključuje organske dodatke prehrani, prirodne šampone, kreme i drugo. Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Broj telefona 098 96 24 517