Palmeto, afrička šljiva

Na zalihi
4.89 (21)

Jača mokraćni mjehur i mokraćne kanale, ublažava probleme s povećanom prostatom, omogućuje temeljito pražnjenje mjehura i time smanjuje učestalost noćnog mokrenja, podupire rad bubrega te pridonosi boljoj potenciji. DISKRETNO PAKIRANJE!

30 kapsula za 30 dana!

1x17,90 € / kom
Top izbor
3x15,90 € / kom
6x13,90 € / kom
Količina:
17,90 €
17,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Što je afrička šljiva?

Afrička šljiva koristi se u tradicionalnoj afričkoj medicini za liječenje poremećaja mokrenja, upala, malarije, vrućice i nelagode u želucu. Njegovi glavni učinci pomažu u liječenju simptoma povezanih s benignom hiperplazijom prostate. Afrička šljiva podržava normalno funkcioniranje mokraćnog sustava kod muškaraca.

Problemi s prostatom jedan su od najčešćih problema kod muškaraca. Rizik od povećanja prostate raste s godinama, stoga je potrebno na vrijeme odlaziti na liječničke preglede i po potrebi započeti terapiju.

Za zaštitu mokraćnog mjehura i prostate danas sve više stručnjaka preporuča ranu konzumaciju biljnih alternativa, poput kombinacije Palmete, afričke šljive, koprive, listova breze i sjemenki bundeve u kapsulama. Svaki od navedenih sastojaka ima posebne učinke, a zajedno djeluju na poboljšanje na cjelokupno zdravlje reproduktivnih i mokraćnih organa.

Redovito uzimanje naših kapsula omogućiti će vam temeljito pražnjenje mjehura i time smanjiti učestalost noćnog mokrenja i dodatnog ustajanja noću.

Za zaštitu mokraćnog mjehura i prostate danas sve više strušnjaka preporuča ranu konzumaciju biljnih alternativa.

+ Diskretna ambalaža

Preporučena dnevna količina: uzmite jednu kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Palmeto, Afrička šljiva tijekom obroka.

Učinak je vidljiv nakon 20-40 dana redovitog uzimanja kapsula.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

30 kapsula za 30 dana.

Sastojci: prah korijena koprive, prah listova breze, biljna ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), prah sjemenki bundeva, voćni ekstrakt sabal palme, ekstrakt kore afričke šljive.

Neto količina: 11,8 g.

Preporučena dnevna količina: uzmite jednu kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.

Jedna kapsula sadrži: voćni ekstrakt sabal palme (4:1) 25 mg, prah korijena koprive 100 mg, prah listova breze 100 mg, prah sjemenki bundeva 75 mg, ekstrakt kore afričke šljive (5:1) 4 mg.

Sadržaj: 30 kapsula

Bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Gotovo svaki muškarac ima problema s prostatom!

Pomozite si prije posjete liječniku. Največji problem je prikrivenost simptoma.

Problemi s prostatom jedan su od najčešćih problema kod muškaraca. Rizik od povećanja prostate raste s godinama, stoga je potrebno na vrijeme odlaziti na liječničke preglede i po potrebi započeti terapiju.

Za zaštitu mokraćnog mjehura i prostate danas sve više stručnjaka preporuča ranu konzumaciju biljnih alternativa, poput kombinacije Palmete, afričke šljive, koprive, listova breze i sjemenki bundeve u kapsulama. Svaki od navedenih sastojaka ima posebne učinke, a zajedno djeluju na poboljšanje na cjelokupno zdravlje reproduktivnih i mokraćnih organa. Redovito uzimanje naših kapsula omogućiti će vam temeljito pražnjenje mjehura i time smanjiti učestalost noćnog mokrenja i dodatnog ustajanja noću.

Više samopouzdanja u krevetu!

Bolja kontrola mokraćnog mjehura dat će vam više samopouzdanja i pomoći vam da bolje funkcionirate u spavaćoj sobi.

Kapsule su sigurno i učinkovito prirodno rješenje za muške urološke probleme s prostatom. Uz pravilnu prehranu, pomažu u kontroli preaktivnog mokraćnog mjehura i sprječavaju infekcije mokraćnog sustava uzrokovane problemima s prostatom.

Spavajte dobro, vjerujte svoj tijelu, osjećajte se kao alfa mužjak i steknite samopouzdanje u spavaćoj sobi. Kapsule su učinkovite i za poboljšanje potencije.

Jeste li znali?

Povećana prostata uzrokuje i probleme s potencijom! Sprječavanjem povećanja prostate izbjegavate probleme s potencijom!

Prostata je žlijezda smještena neposredno ispod mokraćnog mjehura. Prstenasta prostata okružuje mokračnu cijev, cijev kroz koju mokraća teče iz mokraćnog mjehura. Kako vam proizvod može pomoći?

  • jača mjehur i mokraćne putove
  • ublažava probleme s povećanom prostatom
  • sprječava povećanje prostate
  • omogućuje temeljito pražnjenje mjehura
  • smanjuje učestalost noćnog mokrenja
  • podupire rad bubrega
Dodaj u košaricu
100% prirodno

Upravo popio cijelu bocu. Osjetno poboljšanje mokrena a i brzina pražnjenja uduplala. Izvrstan proizvod i nije skup.

Darko B.

Prezadovoljan sam s proizvodima. Već dugo sam primijetio, da su problemi s prostatom sve češći. Na internetu sam pronašao proizvod Palmeto, Afrička šljiva i primijetio značajnu razliku nakon samo nekoliko tjedana uzimanja kapsula.

Ivo B., Podaca

Proizvod je jako dobar i lijek zaista djeluje. Preporučam.

Senad S.

Proizvod koristim skoro godinu dana i veoma sam zadovoljan.

Mijo Š.

Sastojci

Kora afričke šljive

Kora afričke šljive koristi se za poboljšanje potencije i za liječenje problema s mokraćnim sustavom. Često su uzrokovani benignom hiperplazijom prostate (povećanje veličine prostate). Problemi mogu biti različiti: prostata koja je natečena zbog povećanja pritiska na susjedni mjehur, prostatitis (akutna upala prostate) ili čak rak prostate. Pozitivni učinci afričke šljive na izdržljivost muškaraca također su vrlo cijenjeni. Kora afričke šljive stoga je jedan od glavnih sastojaka prirodnih lijekova koji osiguravaju potenciju kod muškaraca. Također se koristi za ublažavanje simptoma povećane prostate (benigna hiperplazija prostate, BPH).

Palmeto

Palmeto bogat je raznim masnim kiselinama. Ali su od posebnog značaja njeni brojni fitosteroli i polisaharidi, koji povoljno utječu na razinu muškog spolnog hormona testosterona i hormonsku ravnotežu u samom muškom organizmu. Palmeto se uglavnom koristi za prevenciju i liječenje muških tegoba. Kao što je povećanje prostate, ublažavanje raznih upala ili sprječavanje razvoja uroloških komplikacija.

Listovi breze

Listovi breze pospješujeju stvaranje urina (diuretičko djelovanje), za što su zaslužni flavonoidi i drugi fenolni spojevi u lišću breze. Koristi se za ispiranje mokraćnih kanala kod lakših upala mokraćnih kanala, bubrežnih kamenaca i pijeska.

Kopriva

Ljekovita kopriva djeluje umirujuće na povećanu prostatu i pomaže u pročišćavanju i mokrenju. Pozitivan učinak još je izraženiji u kombinaciji sa Palmetom.

Kako koristim proizvod?

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Palmeto, Afrička šljiva tijekom obroka.

Učinak je vidljiv nakon 3-14 dana redovitog uzimanja kapsula.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

30 kapsula za 30 dana.

Odrasli

1/ dan

Najčešće vas zanima

Proizvod je na tržištu više godina i do sada smo stekli dosta kupaca koji se vraćaju po nove zalihe. Neki su kupci primijetili promjenu nakon samo nekoliko dana, neki tek nakon nekoliko tjedana. Rezultati ovise od osobe do osobe i razvoja njezine bolesti / problema. Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet pa se brinemo da su naši proizvodi kvalitetni i učinkoviti. Ako imate problema s našim proizvodom, kontaktirajte naš broj telefona za savjet +385 98 96 24 517

Budući da je na biljnoj bazi, nemaju nuspojava. Ne smijete prestati uzimati lijekove koje vam je propisao liječnik.

Nema ograničenja za uzimanje Palmeto, Afrička šljiva kapsula. Kupci sami odlučuju žele li nakon nekog vremena prestati uzimati dodatak prehrani kako bi vidjeli je li im se zdravstveno stanje poboljšalo i je li im dodatak uopće potreban.

Proizvod nije lijek, već dodatak koji postupno pomaže u poboljšanju vašeg problema.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

Proizvod je potpuno prirodan i nema nuspojava. Ako i dalje niste potpuno sigurni, posavjetujte se sa svojim osobnim liječnikom.