Palmeto, afrička šljiva

Na zalihi
4.86 (9)

Ojačava mjehur i mokraćne putove, ublažuje probleme s povećanom prostatom, sprječava povećanje prostate, brine se da se mjehur temeljito isprazni, smanjuje učestalost noćnog mokrenja, jača bubrege i za potenciju. DISKRETNO PAKIRANJE!

1x17,90 € / kom
Top izbor
3x15,90 € / kom
6x13,90 € / kom

Dovoljno za 1 mjesec / 0,60€ na dan

Količina:
17,90 €
17,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Prostata
Zdravlje: Kurativa, Prevencija
Alergeni: Nema

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Šta je afrička šljiva?

Afrička šljiva koristi se u tradicionalnoj afričkoj medicini za liječenje poremećaja mokrenja, upala, malarije, vrućice i nelagode u želucu. Njegove su glavne posljedice usmjerene na pomoć u liječenju simptoma povezanih s benignom hiperplazijom prostate. Afrička šljiva podržava normalno funkcioniranje mokraćnog sustava kod muškaraca.

Bolest prostate je jedan od najčešćih zdravstvenih problema muškaraca. Rizik za oboljenjem se povećava sa starenjem i zato je potrebno pravodobno otići na liječničke preglede i na vrijeme početi s terapijom ako je potrebna. Da bi se danas zaštitio mokraćni mjehur i prostata, sve više stručnjaka preporučuje rano uzimanje biljnih alternativa, poput kombinacije Palmeta, afrička šljiva, kopriva i bučine sjemenke. Svaki sastojak ima neke prednosti, a zajedno poboljšavaju cjelokupno zdravlje reproduktivnih i mokraćnih organa. Redovito uzimanje naših kapsula omogućit će, da se vaš mjehur temeljito isprazni, tako da ne morate dodatno ustajati noću.

Da bi se danas zaštitio mokraćni mjehur i prostata, sve više stručnjaka preporučuje rano uzimanje biljnih alternativa.

+ Diskretna ambalaža

Preporučena dnevna količina: uzmite jednu kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Palmeto, Afrička šljiva tijekom obroka.

Učinak je vidljiv nakon 20-40 dana redovitog uzimanja kapsula.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

30 kapsula za 30 dana.

Sastojci: prah korijena koprive, prah listova breze, biljna ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), prah sjemenki bundeva, voćni ekstrakt sabal palme, ekstrakt kore afričke šljive.

Neto količina: 11,8 g.

Preporučena dnevna količina: uzmite jednu kapsulu dnevno s dovoljno tekućine.

Jedna kapsula sadrži: voćni ekstrakt sabal palme (4:1) 25 mg, prah korijena koprive 100 mg, prah listova breze 100 mg, prah sjemenki bundeva 75 mg, ekstrakt kore afričke šljive (5:1) 4 mg.

Sadržaj: 30 kapsula

Bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Skoro svaki muškarac ima problema s prostatom!

Pomozite si prije nego što trebate posjetiti liječnika. Največji problem je prikritost.

Bolest prostateje jedan od najčešćih zdravstvenih problema muškaraca. Rizik za oboljenjem se povećava sa starenjem i zato je potrebno pravodobno otići na liječničke preglede i na vrijeme početi s terapijom ako je potrebna.

Da bi se danas zaštitio mokraćni mjehur i prostata, sve više stručnjaka preporučuje rano uzimanje biljnih alternativa, poput kombinacije Palmeta + afričke šljive + koprive kapsula s bučinim sjemenkama. Svaki sastojak ima neke prednosti, a zajedno poboljšavaju cjelokupno zdravlje reproduktivnih i mokraćnih organa. Redovito uzimanje naših kapsula omogućit će, da se vaš mjehur temeljito isprazni, tako da ne morate dodatno ustajati noću.

Više samopouzdanja u krevetu!

S boljom kontrolom mokraćnog mjehura steći ćete više samopouzdanja i pomoći vam da imate bolje performanse u spavaćoj sobi.

Kapsule su sigurno i učinkovito prirodno rješenje za muške urološke probleme i probleme s prostatom. Zajedno s pravilnom prehranom, pomažu u kontroli preaktivnog mokraćnog mjehura i sprječavaju infekcije mokraćnog sustava uzrokovane problemima s prostatom.

Dobro spavajte, vjerujte svom tijelu, osjećajte se kao alfa muškarac i steknite povjerenje u spavaćoj sobi. Također su učinkovite u poboljšanju potencije.

Jeste li znali?

Zbog povećane prostate nastaju i problemi s potencijom! Sprječavanjem povećanja prostate izbjegavate probleme s potencijom!

Prostata je žlijezda smještena neposredno ispod mokraćnog mjehura. Prostata poput prstena obuhvaća mokraćnu cijev, cijev kroz koju mokraća teče iz mokraćnog mjehura. Kakvo vam može proizvod pomoć?

  • Ojačava mjehur i mokraćne putove
  • ublažuje probleme s povećanom prostatom
  • sprječava povećanje prostate
  • brine se da se mjehur temeljito isprazni
  • smanjuje učestalost noćnog mokrenja
  • jača bubrege
Dodaj u košaricu
100% prirodno

Upravo popio cijelu bocu. Osjetno poboljšanje mokrena a i brzina pražnjenja uduplala. Izvrstan proizvod i nije skup.

Darko B.

Prezadovoljan sam s proizvodima. Već dugo sam primijetio, da su problemi s prostatom sve češći. Na internetu sam pronašao proizvod Palmeto, Afrička šljiva i primijetio značajnu razliku nakon samo nekoliko tjedana uzimanja kapsula.

Ivo B., Podaca

Proizvod je jako dobar i lijek zaista djeluje. Preporučam.

Senad S.

Proizvod koristim skoro godinu dana i veoma sam zadovoljan.

Mijo Š.

Sastojci

Kora afričke šljive

Kora afričke šljive koristi se za poboljšanje potencije i za liječenje problema s mokraćnim sustavom. Često su uzrokovani benignom hiperplazijom prostate (povećanje veličine prostate). Problemi mogu biti različiti: prostata koja je natečena zbog povećanja pritiska na susjedni mjehur, prostatitis (akutna upala prostate) ili čak rak prostate. Pozitivni učinci afričke šljive na izdržljivost muškaraca također su vrlo cijenjeni. Kora afričke šljive stoga je jedan od glavnih sastojaka prirodnih lijekova koji osiguravaju potenciju kod muškaraca. Također se koristi za ublažavanje simptoma povećane prostate (benigna hiperplazija prostate, BPH).

Palmeto

Palmeto bogat je raznim masnim kiselinama. Ali su od posebnog značaja njeni brojni fitosteroli i polisaharidi, koji povoljno utječu na razinu muškog spolnog hormona testosterona i hormonsku ravnotežu u samom muškom organizmu. Palmeto se uglavnom koristi za prevenciju i liječenje muških tegoba. Kao što je povećanje prostate, ublažavanje raznih upala ili sprječavanje razvoja uroloških komplikacija.

Listovi breze

Listovi breze pospješujeju stvaranje urina (diuretičko djelovanje), za što su zaslužni flavonoidi i drugi fenolni spojevi u lišću breze. Koristi se za ispiranje mokraćnih kanala kod lakših upala mokraćnih kanala, bubrežnih kamenaca i pijeska.

Kopriva

Ljekovita kopriva djeluje umirujuće na povećanu prostatu i pomaže u pročišćavanju i mokrenju. Pozitivan učinak još je izraženiji u kombinaciji sa Palmetom.

Sjemenke muškatne bundeve

Sjemenke muškatne bundeve bogat su izvor kalcija, željeza, magnezija, kalija, fosfora, cinka i esencijalnih masnih kiselina. Sve djeluju blagotvorno na prostatu i imunološki sustav. Ekstrakt sjemenki bundeve pospješuje pražnjenje mjehura, jača bubrege, štiti prostatu i pruža dugotrajno olakšanje od neugodnih simptoma. Muškatni oraščić može pokazivati antimikrobne učinke protiv određenih štetnih bakterija, gljivica i parazita.

Kako koristim proizvod?

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Palmeto, Afrička šljiva tijekom obroka.

Učinak je vidljiv nakon 20-40 dana redovitog uzimanja kapsula.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

30 kapsula za 30 dana.

Odrasli

1/dan

Najčešće vas zanima

Proizvod je na tržištu više godina i do sada smo stekli dosta kupaca koji se vraćaju po nove zalihe. Neki su kupci primijetili promjenu nakon samo nekoliko dana, neki tek nakon nekoliko tjedana. Rezultati ovise od osobe do osobe i razvoja njezine bolesti / problema. Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet pa se brinemo da su naši proizvodi kvalitetni i učinkoviti. Ako imate problema s našim proizvodom, kontaktirajte naš broj telefona za savjet +385 98 96 24 517

Budući da je na biljnoj bazi, nemaju nuspojava. Ne smijete prestati uzimati lijekove koje vam je propisao liječnik.

Nema ograničenja za uzimanje Palmeto, Afrička šljiva kapsula. Kupci sami odlučuju žele li nakon nekog vremena prestati uzimati dodatak prehrani kako bi vidjeli je li im se zdravstveno stanje poboljšalo i je li im dodatak uopće potreban.

Proizvod nije lijek, već dodatak koji postupno pomaže u poboljšanju vašeg problema.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

Proizvod je potpuno prirodan i nema nuspojava. Ako i dalje niste potpuno sigurni, posavjetujte se sa svojim osobnim liječnikom.