Cimet

Na zalihi
5.00 (6)

Cimet potiče djelovanje inzulinskih receptora i lučenje inzulina. Rezultat toga je, da tijelo može bolje iskoristiti vlastiti inzulin. Cimet je pogodan za regulaciju šećera u krvi i stimulaciju inzulinskih receptora. Za razliku od kuhinjskog cimeta, kapsule ne sadrže (toksični) KUMARIN jer je pročišćen. Dodan je KROM – krom je važan za normalan metabolizam glukoze.

Dovoljno za 1 mjesec / 0,76€ na dan

Količina:
22,90 €
22,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Svojsta
Oblik: Kapsule
Utjecaj na: Dijabetes
Zdravlje: Kurativa
Alergeni: Nema

Preko 150.000
korisnika

30 dana
jamstva

Besplatna dostava
iznad 50€

25 godina
tradicije

Cimet, za regulaciju šećera u krvi

Znanstveno utemeljena saznanja o korisnim učincima cimeta nastala su unazad nekoliko godina. Saznanje dr. Almama Khana je pokazalo da svakodnevno uzimanje cimeta pozitivno utječe na razinu šećera u krvi, kao i na razinu mnogih masti u krvi, poput triglicerida i kolesterola. Cejlonski cimet povećava osjetljivost inzulinskih receptora. Na ovaj način, vaš inzulin ponovno razvija svoja svojstva i radi učinkovito i optimalno.

Uzeti jednu kapsulu 2 puta dnevno, prije obroka, s puno tekućine.

Sastojci: ekstrakt acerole, biljna ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), cink glukonat, ekstrakt cimeta (10:1), D-alfa-tokoferol acetat, krom pikolinat. Zajamčeni sadržaj kumarina ispod 0,005 %.

Neto količina: 28,0 g

Preporučena dnevna količina: uzeti jednu kapsulu dva puta dnevno s dovoljno tekućine.

Dvije kapsule sadrže: ekstrakt cimeta (10:1) 100 mg (=1000 mg cimeta u prahu), vitamin E 20 mg (167% RDA*), cink 15 mg (150% RDA*), krom 125 µg (313% RDA*), ekstrakt acerole 480 mg, standardizirani prirodni vitamin C 100 mg (125% RDA*). (*RDA: Preporučena dnevna doza)

Sadržaj: 60 kapsula

Bez konzervansa, bojila i laktoze. Prikladno za dijabetičare!

Cimet i dijabetes!

 

Kao rezultat mnogih analiza, sve više stručnjaka preporučuje ljudima koji imaju dijabetes tipa II da uz hranu uzimaju dodatke cimeta, čime će značajno poboljšati svoje zdravlje. Manje poznato je, da određene vrste cimeta sadrže jako puno kumarina. Kumarin nije štetan u malim količinama, ali u velikim dozama može imati negativne učinke. Kada kupujete pripravke od cimeta, obratite pozornost na činjenicu da sadrže visokokvalitetni cimet koji sadrži minimalnu količinu kumarina. Za proizvodnju Cimet kapsula koristimo samo najkvalitetniji ekstrakt cejlonskog cimeta. Sirovina prolazi kroz proces stroge kontrole kvalitete, gdje potvrdimo da je sadržaj kumarina ispod 0,005% (što je prema stručnjacima zanemarivo).

Kako koristim proizvod?

Preporučena dnevna količina: uzeti jednu kapsulu dva puta dnevno s dovoljno tekućine.

Preporučamo dnevnu konzumaciju kapsula Cimet, cink, krom.

Učinak je vidljiv nakon 20-40 dana redovitog uzimanja kapsula.

Za dugotrajne rezultate potrebno je uzimati kapsule bez prekida. Učinak se dodatno poboljšava redovitom uporabom.

60 kapsula za 30 dana.

Odrasli

1/dan

Povjerenje nam ukazuje više od 100.000 kupaca

Najviše smo zadovoljni povratnim informacijama naših kupaca. Odazivi i mišljenja naših kupaca i zaposlenika su nam vrlo važni jer želimo maksimalno usavršiti naše proizvode. Jer Vaše zdravlje nam je važno.

Kapsule za dijabetes tipa 2

Na zalihi
5.00(6)

Kapsule cimeta pogodne su za regulaciju šećera u krvi i stimulaciju inzulinskih receptora. Krom se dodaje za normalan metabolizam glukoze.

Dovoljno za 1 mjesec / 0,76€ na dan

Količina:
22,90 €
22,90 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

Super ide zajedno

Izvrsna ponuda u paketu

Cimet 3+1 GRATIS

Cimet se već tisućama godina ne koristi samo kao začin, već kao i prirodni lijek. Cimet potiče djelovanje inzulinskih receptora i lučenje inzulina. Rezultat toga je, da tijelo može bolje iskoristiti vlastiti inzulin. Vodite računa o svom zdravlju i poboljšajte svoje zdravlje s cimetom.

 • Za razliku od kuhinjskog cimeta, kapsule ne sadrže (toksični) KUMARIN jer je pročišćen!
 • Istraživanjem je utvrđeno da u 40 dana konzumacije kapsula, šećer pada za 25-30%
 • Dodan KROM – krom je važan za normalan metabolizam glukoze. Povećava broj inzulinskih receptora, vezivanje receptora i poboljšava aktiviranje inzulina.

68,70 

Dovoljno za 4 mjeseca / 0,57€ na dan

Količina:
91,60 €
68,70 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni.

icon-img

Sasvim
prirodno

icon-img

Besplatno
savjetovanje

icon-img

Praćenje
paketa

icon-img

Vrhunska
kvaliteta

icon-img

Sigurna
kupnja

icon-img

Brza
dostava

Težimo izvrsnosti

Nastojimo proizvoditi proizvode s najkvalitetnijim sastojcima i uz strogu kontrolu proizvodnje. Ponosni smo na našu suradnju sa slovenskim proizvođačima za pružanje visokokvalitetnih proizvoda. Želimo biti sigurni da mi i naša djeca ne budemo preopterećeni umjetnim sastojcima, a želimo biti sigurni da i vi činite isto.
Naša misija je promicanje zdravog načina života ponudom prirodnih i organskih proizvoda koji su pristupačni.

godina tradicije

farmaceutski stupanj

ekološki proizvodi

Vaše mišljenje nam je važno!

5.00(6)

Na temelju 6 mišljenja korisnika

 1. Vedran G.

  Nedavno sam počeo uzimati kapsule cimeta i nisam mogao biti sretniji s rezultatima. Moje se stanje znatno poboljšalo. Primijetio sam da imam više energije i da mi je šećer u krvi stabilniji.

 2. Anita J.

  Počela sam uzimati kapsule cimeta na preporuku prijatelja i ne mogu biti sretnija. Osjećam se energičnije i uravnoteženije, šećer mi se stabilizirao, što mi je olakšalo svakodnevni život. Osim toga, primijetila sam da mi se koža popravila i više nemam problema s probavom. Svakako ga preporučam svima koji traže prirodno rješenje za svoje zdravstvene probleme.

 3. Lukas G.

  Nakon nekoliko tjedana uzimanja kapsula cimeta primijetio sam poboljšanje u kondiciji i stabilniju razinu šećera u krvi. Također sam se riješio problema suhe kože što je bio veliki plus. Moja se produktivnost povećala jer se sada mogu više usredotočiti na svoj posao bez ometanja. Jako sam zadovoljan ovim rezultatima i planiram nastaviti s ovim dodatkom.

Za ovaj proizvod nema pitanja.